Preporučena ruta
Vaasa
Izravno putovanje do Umea trajekt, let
Umea
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Vaasa
Putovanje autobus za Pori
Pori
Putovanje let za Ornskoldsvik
Ornskoldsvik
Putovanje vlak za Umea
Umea
Saznajte cijene
Vaasa
Putovanje autobus za Pori
Pori
Putovanje let za Kramfors
Kramfors
Putovanje vlak za Umea
Umea
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Vaasa do Umea?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Vaasa - Umea? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Vaasa do Umea zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Vaasa do Umea može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Vaasa do Umea bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Wasaline ili Vaasanlaivat. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Vaasa Umea prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Wasaline ili Vaasanlaivat nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Vaasa i Umea, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Vaasa - Umea

Polazna luka
Vaasa
Finska
Luka dolaska
Umea
Švedska
Udaljenost
106 km
Trajektne tvrtke
Wasaline, Vaasanlaivat
Učestalost križanja
11 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Vaasa Umea: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Vaasa do Umea pronaći ćete karte između 40 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 147 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Vaasa Umea je 92 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Vaasa do Umea je 3 sati 44 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Umea, dok će najbrži brodovi stići u Umea za 3 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Vaasa u 08:00. Posljednji brod za Umea napušta luku Vaasa u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Vaasa Umea
92 €
Raspon cijena trajekta Vaasa Umea (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
40 € - 147 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Vaasa Umea
3 sati 44 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Umea
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Umea
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Umea
00:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Umea
23:00

Zašto ići trajektom iz Vaasa u Umea?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Vaasa do Umea može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Umea. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Vaasa-Umea idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Vaasa Umea, pristupite vanjskim dijelovima broda Wasaline ili Vaasanlaivat kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Umea započnete puni energije.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Wasaline ili Vaasanlaivat trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Vaasa i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Umea. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Umea!
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Vaasa Umea ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Vaasa i Umea?

Ako želite putovati između Vaasa i Umea trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Wasaline ili Vaasanlaivat koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Wasaline Vaasa Umea
Wasaline
Tvrtka Wasaline osigurava prijelaze u Švedska i Finska, a posebno pomorske veze između luka Vaasa i Umea. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vaasa-Umea i rezervirati kartu za Wasaline između Vaasa i Umea. Wasaline ima 11 prelazaka tjedno u Umea iz Vaasa, a vrijeme putovanja je 4 sati 30 min. Više informacija o Wasaline
4 sati 30 min
11 prelazaka tjedno
Vaasanlaivat Vaasa Umea
Vaasanlaivat
Tvrtka Vaasanlaivat osigurava prijelaze u Švedska i Finska, a posebno pomorske veze između luka Vaasa i Umea. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Vaasa-Umea i rezervirati kartu za Vaasanlaivat između Vaasa i Umea. Više informacija o Vaasanlaivat

Odakle polaze trajekti u Vaasa? Gdje brodovi stižu u Umea?

Polazna luka u Vaasa

Trajekti Wasaline ili Vaasanlaivat polaze za Umea iz sljedećih luka Vaasa:

Vaasa
Kartica

Luka dolaska u Umea

Brodovi Vaasanlaivat ili Wasaline stižu u Umea iz sljedećih luka:

Umea Holmsund
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Vaasa do Umea, trebat će vam najmanje 4 sati 30 min da prijeđete 106 km između Vaasa i Umea.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Vaasa i Umea) i trajektnoj tvrtki (Wasaline i Vaasanlaivat). Trenutno postoji 11 prelazaka tjedno između Vaasa i Umea.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Vaasa i Umea: Wasaline i Vaasanlaivat.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Wasaline, Vaasanlaivat.

Tijekom vašeg prijelaza između Vaasa i Umea prijeći ćete 106 km.

Za vožnju brodom od Vaasa do Umea možete pronaći cijene između 40 € za najnižu i 147 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 92 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Umea iz luke Vaasa.

Posljednji brod za Umea obično isplovljava u 22:00 iz luke Vaasa.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska