Putovanje trajektom Trieste Zapadna Grčka

Putovanje trajektom iz Trieste u Zapadna Grčka odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Trieste u Zapadna Grčka upravlja 1 brodskih kompanija (Minoan Lines) koje opslužuju luke Patras i Trieste.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Trieste Zapadna Grčka, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Minoan Lines.

Trajekt Trieste Zapadna Grčka u brojkama

Sletjeti
Italija
Grčka
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Trieste Zapadna Grčka

Tražite li trajekt Trieste Zapadna Grčka? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Trieste i Zapadna Grčka. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Minoan Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Trieste ili Patras, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Trieste Zapadna Grčka koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Minoan Lines. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Trieste i Zapadna Grčka!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Trieste Zapadna Grčka - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Trieste do Zapadna Grčka

Zapadna Grčka: Dolazak trajektom iz Trieste i istraživanje regije

Grad Patras izvrsno je polazište za istraživanje zapadne Grčke. Njegov poznati karneval jedan je od najvažnijih u zemlji. Osim toga, možete posjetiti veličanstveni srednjovjekovni dvorac Andravida ili se opustiti na plaži Rio, poznatoj po kristalno čistom moru.

Zatim se uputite u Olimpiju, kolijevku antičkih Olimpijskih igara. Možete posjetiti arheološko nalazište u kojem se nalazi stadion, Zeusov hram i Arheološki muzej Olimpije koji sadrži dragocjene relikvije. Ljeti pogledajte rekonstrukciju tradicionalnih Olimpijskih igara i zaronite u povijest ove drevne civilizacije.

Zapadna Grčka: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za putovanje u zapadnu Grčku nedvojbeno je ljeto, od lipnja do rujna. U tom razdoblju prosječne temperature kreću se između 25 i 32 Celzijeva stupnja, što dane čini idealnim za uživanje na plažama i razne aktivnosti na otvorenom. Također možete očekivati ​​malo oborina, što osigurava sunčano vrijeme za istraživanje brojnih povijesnih i prirodnih znamenitosti ovog područja.

S druge strane, najgora sezona za putovanje u zapadnu Grčku bila bi zima, od studenog do veljače. Iako su temperature relativno blage, u prosjeku od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva, ovo razdoblje karakteriziraju obilne kiše. Oborine mogu učiniti izlete manje ugodnim, a neka turistička mjesta mogu se čak zatvoriti u to vrijeme. Međutim, ako ste ljubitelj prirode i uživate u bujnim zelenim krajolicima, zima može biti dobra sezona za posjet zapadnoj Grčkoj.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None