Preporučena ruta
Trelleborg
Izravno putovanje do Sassnitz trajekt
Sassnitz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Trelleborg
Putovanje trajekt za Rostock
Rostock
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Sassnitz
Sassnitz
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Trelleborg do Sassnitz?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Trelleborg - Sassnitz? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Trelleborg do Sassnitz zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Trelleborg do Sassnitz može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Trelleborg do Sassnitz bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scandlines, Stena Line ili TT-Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Trelleborg Sassnitz prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line ili Scandlines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Trelleborg i Sassnitz, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Trelleborg - Sassnitz

Polazna luka
Trelleborg
Švedska
Luka dolaska
Sassnitz
Njemačka
Mecklenburg-Vorpommern
Udaljenost
100 km
Trajektne tvrtke
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Trelleborg u Sassnitz?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Trelleborg do Sassnitz može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sassnitz. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Trelleborg-Sassnitz idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Trelleborg na trajektu Stena Line ili Scandlines koji će 100 km do Sassnitz putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Sassnitz!
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Trelleborg Sassnitz je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Stena Line ili Scandlines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Sassnitz stići potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Trelleborg Sassnitz, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Stena Line ili Scandlines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Trelleborg i Sassnitz?

Ako želite putovati između Trelleborg i Sassnitz trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line ili Scandlines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Trelleborg Sassnitz
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Trelleborg-Sassnitz i rezervirati kartu za Stena Line između Trelleborg i Sassnitz. Stena Line ima 14 prelazaka tjedno u Sassnitz iz Trelleborg, a vrijeme putovanja je 4 sati 20 min. Više informacija o Stena Line
4 sati 20 min
14 prelazaka tjedno
Scandlines Trelleborg Sassnitz
Scandlines
Scandlines je osnovan 1998. godine sa sjedištem u Danskoj. Nudi prijelaze između Danske i Njemačke. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Trelleborg-Sassnitz i rezervirati kartu za Scandlines između Trelleborg i Sassnitz. Više informacija o Scandlines

Odakle polaze trajekti u Trelleborg? Gdje brodovi stižu u Sassnitz?

Polazna luka u Trelleborg

Trajekti Stena Line ili Scandlines polaze za Sassnitz iz sljedećih luka Trelleborg:

Trelleborg
Kartica

Luka dolaska u Sassnitz

Brodovi Scandlines ili Stena Line stižu u Sassnitz iz sljedećih luka:

Sassnitz
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Trelleborg i Sassnitz
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Trelleborg do Sassnitz, trebat će vam najmanje 4 sati 20 min da prijeđete 100 km između Trelleborg i Sassnitz.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Trelleborg i Sassnitz) i trajektnoj tvrtki (Stena Line i Scandlines). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Trelleborg i Sassnitz.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Trelleborg i Sassnitz: Stena Line i Scandlines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Tijekom vašeg prijelaza između Trelleborg i Sassnitz prijeći ćete 100 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska