Trapani
Izravno putovanje do Pantelleria trajekt
Pantelleria
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Trapani do Pantelleria?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Trapani - Pantelleria? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Trapani do Pantelleria zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Trapani do Pantelleria može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Trapani do Pantelleria bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Trapani Pantelleria prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Trapani i Pantelleria, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Trapani - Pantelleria

Polazna luka
Trapani
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Pantelleria
Italija
Sicilija
Udaljenost
142 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Trapani Pantelleria: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Trapani do Pantelleria pronaći ćete karte između 37 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 225 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Trapani Pantelleria je 88 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Trapani do Pantelleria je 5 sati 1 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do Pantelleria, dok će najbrži brodovi stići u Pantelleria za 2 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Trapani u 13:30. Posljednji brod za Pantelleria napušta luku Trapani u 23:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Trapani Pantelleria
88 €
Raspon cijena trajekta Trapani Pantelleria (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
37 € - 225 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Trapani Pantelleria
5 sati 1 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Pantelleria
13:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Pantelleria
23:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Pantelleria
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Pantelleria
20:00

Zašto ići trajektom iz Trapani u Pantelleria?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Trapani do Pantelleria može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Pantelleria. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Trapani-Pantelleria idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Trapani Pantelleria, pristupite vanjskim dijelovima broda Liberty Lines ili Siremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Pantelleria započnete puni energije.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Na brodu Liberty Lines ili Siremar trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Trapani i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Pantelleria. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Pantelleria!
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Pantelleria ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. Naprotiv, na liniji Trapani Pantelleria na trajektu Liberty Lines ili Siremar imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Trapani i Pantelleria?

Ako želite putovati između Trapani i Pantelleria trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Trapani Pantelleria
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Trapani-Pantelleria i rezervirati kartu za Liberty Lines između Trapani i Pantelleria. Liberty Lines ima 6 prelazaka tjedno u Pantelleria iz Trapani, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Liberty Lines
2 sati 10 min
6 prelazaka tjedno
Siremar Trapani Pantelleria
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Trapani-Pantelleria i rezervirati kartu za Siremar između Trapani i Pantelleria. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Trapani? Gdje brodovi stižu u Pantelleria?

Polazna luka u Trapani

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Pantelleria iz sljedećih luka Trapani:

Trapani
Kartica

Luka dolaska u Pantelleria

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Pantelleria iz sljedećih luka:

Pantelleria
Kartica
Pantelleria
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Trapani do Pantelleria, trebat će vam najmanje 2 sati 10 min da prijeđete 142 km između Trapani i Pantelleria.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Trapani i Pantelleria) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Trapani i Pantelleria.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Trapani i Pantelleria: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Trapani i Pantelleria prijeći ćete 142 km.

Za vožnju brodom od Trapani do Pantelleria možete pronaći cijene između 37 € za najnižu i 225 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 88 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Pantelleria iz luke Trapani.

Posljednji brod za Pantelleria obično isplovljava u 23:00 iz luke Trapani.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska