Tinos
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Tinos do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Tinos - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Tinos do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Tinos do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Tinos do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Golden Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Tinos Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Tinos i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Tinos - Naxos

Polazna luka
Tinos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
52 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Tinos Naxos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Tinos do Naxos pronaći ćete karte između 36 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 142 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Tinos Naxos je 76 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Tinos do Naxos je 1 sati 41 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 5 min da stignu do Naxos, dok će najbrži brodovi stići u Naxos za 1 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Tinos u 09:45. Posljednji brod za Naxos napušta luku Tinos u 16:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Tinos Naxos
76 €
Raspon cijena trajekta Tinos Naxos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
36 € - 142 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Tinos Naxos
1 sati 41 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Naxos
09:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Naxos
16:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Naxos
11:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Naxos
17:50

Zašto ići trajektom iz Tinos u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Tinos do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Tinos-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Kao obitelj, trajekt je idealan!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Tinos i Naxos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Tinos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Tinos i Naxos ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Tinos Naxos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Tinos do Naxos potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Naxos ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Tinos i Naxos?

Ako želite putovati između Tinos i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Cyclades Fast Ferries Tinos Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Naxos i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Tinos i Naxos. Cyclades Fast Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Naxos iz Tinos, a vrijeme putovanja je 1 sati 40 min. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
1 sati 40 min
7 prelazaka tjedno
Golden Star Ferries Tinos Naxos
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Naxos i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Tinos i Naxos. Golden Star Ferries ima 14 prelazaka tjedno u Naxos iz Tinos, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Golden Star Ferries
1 sati 20 min
14 prelazaka tjedno
Minoan Lines Tinos Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Naxos i rezervirati kartu za Minoan Lines između Tinos i Naxos. Više informacija o Minoan Lines
Hellenic Seaways Tinos Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Naxos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Tinos i Naxos. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Tinos Naxos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Naxos i rezervirati kartu za Sea Jets između Tinos i Naxos. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Naxos iz Tinos, a vrijeme putovanja je 1 sati 55 min. Više informacija o Sea Jets
1 sati 55 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Tinos? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Tinos

Trajekti Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Naxos iz sljedećih luka Tinos:

Tinos
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ili Cyclades Fast Ferries stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Tinos do Naxos, trebat će vam najmanje 1 sati 20 min da prijeđete 52 km između Tinos i Naxos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Tinos i Naxos) i trajektnoj tvrtki (Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways i Sea Jets). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Tinos i Naxos.

Postoji 5 brodarskih kompanija koje povezuju Tinos i Naxos: Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Tinos Naxos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Tinos i Naxos prijeći ćete 52 km.

Za vožnju brodom od Tinos do Naxos možete pronaći cijene između 36 € za najnižu i 142 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 76 €.

Prvi brod polazi u 09:45 za Naxos iz luke Tinos.

Posljednji brod za Naxos obično isplovljava u 16:35 iz luke Tinos.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Tinos Naxos?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Tinos i Naxos, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Tinos do iskrcaja u Naxos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets i Golden Star Ferries. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Tinos i Naxos.

Spreman za ukrcaj u Tinos

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Tinos Naxos:

  • Raspored prezentacija u luci Tinos / Morate stići u luku Tinos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ili Cyclades Fast Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Tinos Naxos / Na trajektnom terminalu Tinos pronađite šaltere Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Naxos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Tinos koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Golden Star Ferries ili Cyclades Fast Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Tinos i Naxos

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, Hellenic Seaways ili Sea Jets po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Naxos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Naxos:

  • Luka Naxos je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Naxos.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Naxos.
  • Siđite s broda i istražite Naxos / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Naxos ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Naxos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska