Terracina
Izravno putovanje do Ponza trajekt
Ponza
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Terracina do Ponza?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Terracina - Ponza? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Terracina do Ponza zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Terracina do Ponza može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Terracina do Ponza bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Terracina Ponza prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Terracina i Ponza, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Terracina - Ponza

Polazna luka
Terracina
Italija
Latium
Luka dolaska
Ponza
Italija
Ponzanski otoci
Udaljenost
50 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Terracina Ponza: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Terracina do Ponza pronaći ćete karte između 31 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 37 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Terracina Ponza je 35 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Terracina do Ponza je 1 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Ponza, dok će najbrži brodovi stići u Ponza za 1 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Terracina u 08:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Terracina Ponza
35 €
Raspon cijena trajekta Terracina Ponza (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
31 € - 37 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Terracina Ponza
1 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ponza
08:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ponza
09:55

Zašto ići trajektom iz Terracina u Ponza?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Terracina do Ponza može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ponza. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Terracina-Ponza idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Terracina do Ponza, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Terracina Ponza je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Ponza stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Terracina do Ponza. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. Tijekom putovanja trajektom Terracina Ponza sa Laziomar ili NLG - Navigazione Libera del Golfo, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Terracina i Ponza?

Ako želite putovati između Terracina i Ponza trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Terracina Ponza
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Terracina-Ponza i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Terracina i Ponza. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 7 prelazaka tjedno u Ponza iz Terracina, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
7 prelazaka tjedno
Laziomar Terracina Ponza
Laziomar
Tvrtka Laziomar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Terracina i Ponza. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Terracina-Ponza i rezervirati kartu za Laziomar između Terracina i Ponza. Laziomar ima 14 prelazaka tjedno u Ponza iz Terracina, a vrijeme putovanja je 2 sati 40 min. Više informacija o Laziomar
2 sati 40 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Terracina? Gdje brodovi stižu u Ponza?

Polazna luka u Terracina

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar polaze za Ponza iz sljedećih luka Terracina:

Terracine
Kartica
Terracina
Kartica

Luka dolaska u Ponza

Brodovi Laziomar ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Ponza iz sljedećih luka:

Ponza
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Terracina do Ponza, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 50 km između Terracina i Ponza.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Terracina i Ponza) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo i Laziomar). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Terracina i Ponza.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Terracina i Ponza: NLG - Navigazione Libera del Golfo i Laziomar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar.

Tijekom vašeg prijelaza između Terracina i Ponza prijeći ćete 50 km.

Za vožnju brodom od Terracina do Ponza možete pronaći cijene između 31 € za najnižu i 37 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 35 €.

Prvi brod polazi u 08:40 za Ponza iz luke Terracina.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska