Termoli
Izravno putovanje do San Domino trajekt
San Domino
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Termoli do San Domino?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Termoli - San Domino? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Termoli do San Domino zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Termoli do San Domino može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Termoli do San Domino bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Termoli San Domino prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Termoli i San Domino, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Termoli - San Domino

Polazna luka
Termoli
Italija
Molise
Luka dolaska
San Domino
Italija
Apulija
Udaljenost
42 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Termoli San Domino: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Termoli do San Domino pronaći ćete karte između 28 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 34 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Termoli San Domino je 31 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Termoli do San Domino je 1 sati. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do San Domino, dok će najbrži brodovi stići u San Domino za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Termoli u 08:40. Posljednji brod za San Domino napušta luku Termoli u 17:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Termoli San Domino
31 €
Raspon cijena trajekta Termoli San Domino (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
28 € - 34 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Termoli San Domino
1 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za San Domino
08:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za San Domino
17:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u San Domino
09:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u San Domino
18:30

Zašto ići trajektom iz Termoli u San Domino?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Termoli do San Domino može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u San Domino. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Termoli-San Domino idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Termoli San Domino, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do San Domino ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Termoli San Domino na Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Termoli u San Domino. Tamo je sve lakše. Čim napustite Termoli, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Termoli i San Domino.

Koje tvrtke pružaju usluge između Termoli i San Domino?

Ako želite putovati između Termoli i San Domino trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Termoli San Domino
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Termoli-San Domino i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Termoli i San Domino. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 3 prelazaka dnevno u San Domino iz Termoli, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
3 prelazaka dnevno
MS&G Termoli San Domino
MS&G
Tvrtka MS&G osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Termoli i San Domino. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Termoli-San Domino i rezervirati kartu za MS&G između Termoli i San Domino. Više informacija o MS&G
Gruppo Armatori Garganici Termoli San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Tvrtka Gruppo Armatori Garganici osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Termoli i San Domino. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Termoli-San Domino i rezervirati kartu za Gruppo Armatori Garganici između Termoli i San Domino. Više informacija o Gruppo Armatori Garganici

Odakle polaze trajekti u Termoli? Gdje brodovi stižu u San Domino?

Polazna luka u Termoli

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici polaze za San Domino iz sljedećih luka Termoli:

Termoli
Kartica

Luka dolaska u San Domino

Brodovi Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u San Domino iz sljedećih luka:

Parco Nazionale del Gargano
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Termoli do San Domino, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 42 km između Termoli i San Domino.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Termoli i San Domino) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Termoli i San Domino.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Termoli i San Domino: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Prije rezervacije usporedite cijene NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Termoli San Domino, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Termoli i San Domino prijeći ćete 42 km.

Za vožnju brodom od Termoli do San Domino možete pronaći cijene između 28 € za najnižu i 34 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 31 €.

Prvi brod polazi u 08:40 za San Domino iz luke Termoli.

Posljednji brod za San Domino obično isplovljava u 17:30 iz luke Termoli.

Doživite iskustvo prijelaza između Termoli i San Domino

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Termoli i San Domino. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Termoli do izlaska u San Domino. Također ćete pronaći praktične informacije o Termoli i San Domino.

Ukrcaj u Termoli

Prije nego što započne putovanje trajektom Termoli San Domino, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Termoli / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Termoli. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Termoli San Domino / U Termoli predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektnom terminalu Termoli. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za San Domino / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Termoli koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Termoli San Domino trajekta

Na brodu Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

San Domino je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u San Domino:

  • Trajekt ulazi u luku San Domino / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke San Domino. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku San Domino s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Termoli u San Domino u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u San Domino.
  • Siđite s broda i San Domino je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u San Domino. Napokon, napustite luku i San Domino vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska