Preporučena ruta
Tangier
Izravno putovanje do Sete trajekt
Sete
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Tangier
Putovanje let za Montpellier
Montpellier
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Sete
Sete
Saznajte cijene
Tangier
Putovanje let za Pariz
Pariz
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Sete
Sete
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Tangier do Sete?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Tangier - Sete? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Tangier do Sete zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Tangier do Sete može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Tangier do Sete bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària ili Grandi Navi Veloci. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Tangier Sete prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Grandi Navi Veloci ili Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Tangier i Sete, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Tangier - Sete

Polazna luka
Tangier
Maroko
Luka dolaska
Sete
Francuska
Languedoc-Roussillon
Udaljenost
1174 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Grandi Navi Veloci
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
40 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Tangier Sete: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Tangier do Sete pronaći ćete karte između 89 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 900 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Tangier Sete je 305 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Tangier do Sete je 19 sati. Najsporijim trajektima trebat će 22 sati 15 min da stignu do Sete, dok će najbrži brodovi stići u Sete za 16 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Tangier u 14:00. Posljednji brod za Sete napušta luku Tangier u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Tangier Sete
305 €
Raspon cijena trajekta Tangier Sete (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
89 € - 900 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Tangier Sete
19 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sete
14:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Sete
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sete
12:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Sete
13:45

Zašto ići trajektom iz Tangier u Sete?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Tangier do Sete može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sete. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Tangier-Sete idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Tangier Sete je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Grandi Navi Veloci ili Baleària u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Sete stići potpuno opušteni.
Za brižno osoblje
Osoblje Grandi Navi Veloci ili Baleària na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Tangier do vašeg napuštanja broda u Sete. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Tangier do Sete. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Tangier Sete na Baleària ili Grandi Navi Veloci brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Tangier i Sete?

Ako želite putovati između Tangier i Sete trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Grandi Navi Veloci ili Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Grandi Navi Veloci Tangier Sete
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u prijevozu putnika na Mediteranu. Opslužuje Italiju (Sicilija i Sardinija), Španjolsku, Tunis, Alžir, Francusku i Maroko. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Sete i rezervirati kartu za Grandi Navi Veloci između Tangier i Sete. Grandi Navi Veloci ima 2 prelazaka tjedno u Sete iz Tangier, a vrijeme putovanja je 40 sati 20 min. Više informacija o Grandi Navi Veloci
40 sati 20 min
2 prelazaka tjedno
Baleària Tangier Sete
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Sete i rezervirati kartu za Baleària između Tangier i Sete. Više informacija o Baleària

Odakle polaze trajekti u Tangier? Gdje brodovi stižu u Sete?

Polazna luka u Tangier

Trajekti Grandi Navi Veloci ili Baleària polaze za Sete iz sljedećih luka Tangier:

Tangier Med
Kartica

Luka dolaska u Sete

Brodovi Baleària ili Grandi Navi Veloci stižu u Sete iz sljedećih luka:

Sète - Gare Maritime Orsetti
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Tangier do Sete, trebat će vam najmanje 40 sati 20 min da prijeđete 1174 km između Tangier i Sete.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Tangier i Sete) i trajektnoj tvrtki (Grandi Navi Veloci i Baleària). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Tangier i Sete.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Tangier i Sete: Grandi Navi Veloci i Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Grandi Navi Veloci.

Tijekom vašeg prijelaza između Tangier i Sete prijeći ćete 1174 km.

Za vožnju brodom od Tangier do Sete možete pronaći cijene između 89 € za najnižu i 900 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 305 €.

Prvi brod polazi u 14:00 za Sete iz luke Tangier.

Posljednji brod za Sete obično isplovljava u 20:00 iz luke Tangier.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska