Preporučena ruta
Tangier
Izravno putovanje do Motril trajekt
Motril
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Tangier
Putovanje trajekt za Malaga
Malaga
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Motril
Motril
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Tangier do Motril?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Tangier - Motril? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Tangier do Motril zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Tangier do Motril može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Tangier do Motril bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària ili FRS Iberia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Tangier Motril prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Baleària ili FRS Iberia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Tangier i Motril, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Tangier - Motril

Polazna luka
Tangier
Maroko
Luka dolaska
Motril
Španija
Andaluzija
Udaljenost
232 km
Trajektne tvrtke
Baleària, FRS Iberia
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Tangier Motril: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Tangier do Motril pronaći ćete karte između 41 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 310 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Tangier Motril je 115 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Tangier do Motril je 6 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati da stignu do Motril, dok će najbrži brodovi stići u Motril za 6 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Tangier u 00:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Tangier Motril
115 €
Raspon cijena trajekta Tangier Motril (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
41 € - 310 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Tangier Motril
6 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Motril
00:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Motril
07:30

Zašto ići trajektom iz Tangier u Motril?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Tangier do Motril može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Motril. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Tangier-Motril idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Tangier Motril je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Baleària ili FRS Iberia dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Motril stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Baleària ili FRS Iberia trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Tangier i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Motril. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Tangier Motril prijelaz malo prekratak!
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Tangier, iz luke, prošećite palubom broda Baleària ili FRS Iberia i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Motril započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Tangier i Motril?

Ako želite putovati između Tangier i Motril trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Baleària ili FRS Iberia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Baleària Tangier Motril
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Motril i rezervirati kartu za Baleària između Tangier i Motril. Više informacija o Baleària
FRS Iberia Tangier Motril
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektna kompanija sa sjedištem u Španjolskoj koja opslužuje regije Španjolske i Maroka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Motril i rezervirati kartu za FRS Iberia između Tangier i Motril. FRS Iberia ima 7 prelazaka tjedno u Motril iz Tangier, a vrijeme putovanja je 9 sati. Više informacija o FRS Iberia
9 sati
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Tangier? Gdje brodovi stižu u Motril?

Polazna luka u Tangier

Trajekti Baleària ili FRS Iberia polaze za Motril iz sljedećih luka Tangier:

Tangier Med
Kartica

Luka dolaska u Motril

Brodovi FRS Iberia ili Baleària stižu u Motril iz sljedećih luka:

Motril
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Tangier i Motril
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Tangier do Motril, trebat će vam najmanje 9 sati da prijeđete 232 km između Tangier i Motril.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Tangier i Motril) i trajektnoj tvrtki (Baleària i FRS Iberia). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Tangier i Motril.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Tangier i Motril: Baleària i FRS Iberia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, FRS Iberia.

Tijekom vašeg prijelaza između Tangier i Motril prijeći ćete 232 km.

Za vožnju brodom od Tangier do Motril možete pronaći cijene između 41 € za najnižu i 310 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 115 €.

Prvi brod polazi u 00:30 za Motril iz luke Tangier.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska