Tangier
Izravno putovanje do Algeciras trajekt
Algeciras
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Tangier do Algeciras?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Tangier - Algeciras? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Tangier do Algeciras zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Tangier do Algeciras može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Tangier do Algeciras bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping ili AML. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Tangier Algeciras prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Tangier i Algeciras, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Tangier - Algeciras

Polazna luka
Tangier
Maroko
Luka dolaska
Algeciras
Španija
Andaluzija
Udaljenost
51 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML
Učestalost križanja
35 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Tangier Algeciras: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Tangier do Algeciras pronaći ćete karte između 28 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 264 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Tangier Algeciras je 132 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Tangier do Algeciras je 1 sati 33 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 31 min da stignu do Algeciras, dok će najbrži brodovi stići u Algeciras za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Tangier u 02:00. Posljednji brod za Algeciras napušta luku Tangier u 21:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Tangier Algeciras
132 €
Raspon cijena trajekta Tangier Algeciras (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
28 € - 264 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Tangier Algeciras
1 sati 33 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Algeciras
02:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Algeciras
21:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Algeciras
00:01
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Algeciras
16:30

Zašto ići trajektom iz Tangier u Algeciras?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Tangier do Algeciras može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Algeciras. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Tangier-Algeciras idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Tangier Algeciras, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Tangier Algeciras potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Algeciras ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Tangier do Algeciras. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Tangier Algeciras na FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML ili Naviera Armas brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Tangier i Algeciras?

Ako želite putovati između Tangier i Algeciras trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Tangier Algeciras
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za Naviera Armas između Tangier i Algeciras. Više informacija o Naviera Armas
AML Tangier Algeciras
AML
Tvrtka AML osigurava prijelaze u Maroko i Španija, a posebno pomorske veze između luka Tangier i Algeciras. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za AML između Tangier i Algeciras. AML ima 7 prelazaka dnevno u Algeciras iz Tangier, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o AML
1 sati 30 min
7 prelazaka dnevno
Inter Shipping Tangier Algeciras
Inter Shipping
Tvrtka Inter Shipping osigurava prijelaze u Maroko i Španija, a posebno pomorske veze između luka Tangier i Algeciras. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za Inter Shipping između Tangier i Algeciras. Inter Shipping ima 5 prelazaka dnevno u Algeciras iz Tangier, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Inter Shipping
1 sati 30 min
5 prelazaka dnevno
Baleària Tangier Algeciras
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za Baleària između Tangier i Algeciras. Baleària ima 5 prelazaka dnevno u Algeciras iz Tangier, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Baleària
30 min
5 prelazaka dnevno
Acciona Trasmediterránea Tangier Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Tangier i Algeciras. Acciona Trasmediterránea ima 10 prelazaka dnevno u Algeciras iz Tangier, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
1 sati 30 min
10 prelazaka dnevno
FRS Iberia Tangier Algeciras
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektna kompanija sa sjedištem u Španjolskoj koja opslužuje regije Španjolske i Maroka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tangier-Algeciras i rezervirati kartu za FRS Iberia između Tangier i Algeciras. FRS Iberia ima 8 prelazaka dnevno u Algeciras iz Tangier, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o FRS Iberia
1 sati 30 min
8 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Tangier? Gdje brodovi stižu u Algeciras?

Polazna luka u Tangier

Trajekti Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia polaze za Algeciras iz sljedećih luka Tangier:

Tangier Med
Kartica

Luka dolaska u Algeciras

Brodovi FRS Iberia, Acciona Trasmediterránea, Baleària, Inter Shipping, AML ili Naviera Armas stižu u Algeciras iz sljedećih luka:

Algeciras
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Tangier do Algeciras, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 51 km između Tangier i Algeciras.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Tangier i Algeciras) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea i FRS Iberia). Trenutno postoji 35 prelazaka dnevno između Tangier i Algeciras.

Postoji 6 brodarskih kompanija koje povezuju Tangier i Algeciras: Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea i FRS Iberia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping, AML na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Tangier Algeciras, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Tangier i Algeciras prijeći ćete 51 km.

Za vožnju brodom od Tangier do Algeciras možete pronaći cijene između 28 € za najnižu i 264 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 132 €.

Prvi brod polazi u 02:00 za Algeciras iz luke Tangier.

Posljednji brod za Algeciras obično isplovljava u 21:30 iz luke Tangier.

Kako se odvija trajektni prijelaz Tangier Algeciras?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Tangier Algeciras prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia, Inter Shipping ili AML, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Tangier do izlaska u Algeciras. Također ćete pronaći praktične informacije o Tangier i Algeciras.

Polazak trajektom iz Tangier

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Tangier Algeciras:

  • Vrijeme dolaska u luku Tangier / Javite se na trajektnom terminalu Tangier u roku koji odredi tvrtka Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Tangier Algeciras / Na trajektnom terminalu Tangier pronađite šaltere Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Algeciras / S trajektnog terminala Tangier bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. U vašem vozilu agenti Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu između Tangier i Algeciras

Na brodu Naviera Armas, AML, Inter Shipping, Baleària, Acciona Trasmediterránea ili FRS Iberia svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Algeciras je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Algeciras:

  • Luka Algeciras je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Algeciras na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Algeciras.
  • Siđite s broda i istražite Algeciras / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Algeciras. Konačno, vaš odmor u Algeciras počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska