Syros
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Syros do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Syros - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Syros do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Syros do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Syros do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Syros Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Syros i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Syros - Naxos

Polazna luka
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
56 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Syros Naxos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Syros do Naxos pronaći ćete karte između 22 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 166 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Syros Naxos je 78 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Syros do Naxos je 1 sati 52 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 45 min da stignu do Naxos, dok će najbrži brodovi stići u Naxos za 1 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Syros u 09:10. Posljednji brod za Naxos napušta luku Syros u 21:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Syros Naxos
78 €
Raspon cijena trajekta Syros Naxos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
22 € - 166 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Syros Naxos
1 sati 52 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Naxos
09:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Naxos
21:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Naxos
10:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Naxos
23:55

Zašto ići trajektom iz Syros u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Syros do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Syros-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Osoblje Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Syros do vašeg napuštanja broda u Naxos. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Syros Naxos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Putujete od Syros do Naxos potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Naxos ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Syros i Naxos?

Ako želite putovati između Syros i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Syros Naxos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Syros i Naxos. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Syros Naxos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za Sea Jets između Syros i Naxos. Sea Jets ima 10 prelazaka tjedno u Naxos iz Syros, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Sea Jets
1 sati 20 min
10 prelazaka tjedno
Cyclades Fast Ferries Syros Naxos
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Syros i Naxos. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
Blue Star Ferries Syros Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Syros-Naxos, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Syros i Naxos. Blue Star Ferries ima 4 prelazaka tjedno u Naxos iz Syros, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Blue Star Ferries
2 sati 10 min
4 prelazaka tjedno
ANEK Lines Syros Naxos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Syros-Naxos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Syros i Naxos. Više informacija o ANEK Lines
Minoan Lines Syros Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Naxos i rezervirati kartu za Minoan Lines između Syros i Naxos. Više informacija o Minoan Lines

Odakle polaze trajekti u Syros? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Syros

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines polaze za Naxos iz sljedećih luka Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Syros do Naxos, trebat će vam najmanje 1 sati 20 min da prijeđete 56 km između Syros i Naxos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Syros i Naxos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines i Minoan Lines). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Syros i Naxos.

Postoji 6 brodarskih kompanija koje povezuju Syros i Naxos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines i Minoan Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Syros Naxos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Syros i Naxos prijeći ćete 56 km.

Za vožnju brodom od Syros do Naxos možete pronaći cijene između 22 € za najnižu i 166 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 78 €.

Prvi brod polazi u 09:10 za Naxos iz luke Syros.

Posljednji brod za Naxos obično isplovljava u 21:35 iz luke Syros.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Syros Naxos?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Syros i Naxos. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Syros do iskrcaja u Naxos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries i Sea Jets. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Syros i Naxos.

Spreman za ukrcaj u Syros

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Syros Naxos:

  • Raspored prezentacija u luci Syros / Javite se na trajektnom terminalu Syros u roku koji odredi tvrtka Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Syros Naxos / Na trajektnom terminalu Syros pronađite šaltere Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Naxos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Syros koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Minoan Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Syros i Naxos

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Hellenic Seaways, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Minoan Lines po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Naxos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Naxos:

  • Luka Naxos je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Naxos.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Naxos.
  • Siđite s broda i istražite Naxos / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Naxos. Konačno, vaš odmor u Naxos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska