Syros
Izravno putovanje do Koufonissia trajekt
Koufonissia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Syros do Koufonissia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Syros - Koufonissia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Syros do Koufonissia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Syros do Koufonissia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Syros do Koufonissia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Syros Koufonissia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Syros i Koufonissia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Syros - Koufonissia

Polazna luka
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Koufonissia
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
81 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Sea Jets
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Syros u Koufonissia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Syros do Koufonissia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Koufonissia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Syros-Koufonissia idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Syros u Koufonissia rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U Syros, iz luke, prošećite palubom broda Blue Star Ferries ili Sea Jets i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Koufonissia, savršeno zen i pun energije.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Koufonissia ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. Tijekom putovanja trajektom Syros Koufonissia sa Sea Jets ili Blue Star Ferries, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Syros i Koufonissia?

Ako želite putovati između Syros i Koufonissia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Syros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Syros-Koufonissia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Koufonissia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Syros i Koufonissia. Više informacija o Blue Star Ferries
Sea Jets Syros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Koufonissia i rezervirati kartu za Sea Jets između Syros i Koufonissia. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Syros? Gdje brodovi stižu u Koufonissia?

Polazna luka u Syros

Trajekti Blue Star Ferries ili Sea Jets polaze za Koufonissia iz sljedećih luka Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica

Luka dolaska u Koufonissia

Brodovi Sea Jets ili Blue Star Ferries stižu u Koufonissia iz sljedećih luka:

Koufonissia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Syros i Koufonissia: Blue Star Ferries i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Syros i Koufonissia prijeći ćete 81 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska