Preporučena ruta
Syros
Izravno putovanje do Agios Kyrikos trajekt
Agios Kyrikos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Syros
Putovanje trajekt za Mykonos
Mykonos
Putovanje trajekt za Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Saznajte cijene
Syros
Putovanje trajekt za Patmos
Patmos
Putovanje trajekt za Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Syros do Agios Kyrikos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Syros - Agios Kyrikos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Syros do Agios Kyrikos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Syros do Agios Kyrikos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Syros do Agios Kyrikos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ili Cyclades Fast Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Syros Agios Kyrikos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Syros i Agios Kyrikos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Syros - Agios Kyrikos

Polazna luka
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Agios Kyrikos
Grčka
Udaljenost
100 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Syros Agios Kyrikos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Syros do Agios Kyrikos pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 110 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Syros Agios Kyrikos je 57 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Syros do Agios Kyrikos je 3 sati 35 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 35 min da stignu do Agios Kyrikos, dok će najbrži brodovi stići u Agios Kyrikos za 3 sati 35 min. Prvi trajekt polazi iz luke Syros u 20:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Syros Agios Kyrikos
57 €
Raspon cijena trajekta Syros Agios Kyrikos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 110 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Syros Agios Kyrikos
3 sati 35 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Agios Kyrikos
20:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Agios Kyrikos
23:45

Koje tvrtke pružaju usluge između Syros i Agios Kyrikos?

Ako želite putovati između Syros i Agios Kyrikos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Syros Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Syros-Agios Kyrikos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Syros i Agios Kyrikos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Agios Kyrikos iz Syros, a vrijeme putovanja je 6 sati 20 min. Više informacija o Hellenic Seaways
6 sati 20 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Syros? Gdje brodovi stižu u Agios Kyrikos?

Polazna luka u Syros

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Agios Kyrikos iz sljedećih luka Syros:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica

Luka dolaska u Agios Kyrikos

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Agios Kyrikos iz sljedećih luka:

Port of Agios Kyrikos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Syros do Agios Kyrikos, trebat će vam najmanje 6 sati 20 min da prijeđete 100 km između Syros i Agios Kyrikos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Syros i Agios Kyrikos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Syros i Agios Kyrikos.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Syros i Agios Kyrikos: Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Dodekanisos Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Za vožnju brodom od Syros do Agios Kyrikos možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 110 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 57 €.

Prvi brod polazi u 20:10 za Agios Kyrikos iz luke Syros.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska