Symi
Izravno putovanje do Panormitis trajekt
Panormitis
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Symi do Panormitis?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Symi - Panormitis? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Symi do Panormitis zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Symi do Panormitis može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Symi do Panormitis bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Dodekanisos Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Symi Panormitis prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Dodekanisos Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Symi i Panormitis, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Symi - Panormitis

Polazna luka
Symi
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Panormitis
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
7 km
Trajektne tvrtke
Dodekanisos Seaways
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Symi i Panormitis?

Ako želite putovati između Symi i Panormitis trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Dodekanisos Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Dodekanisos Seaways Symi Panormitis
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Symi-Panormitis i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Symi i Panormitis. Više informacija o Dodekanisos Seaways

Odakle polaze trajekti u Symi? Gdje brodovi stižu u Panormitis?

Polazna luka u Symi

Trajekti Dodekanisos Seaways polaze za Panormitis iz sljedećih luka Symi:

Symi (Simi)
Kartica

Luka dolaska u Panormitis

Brodovi Dodekanisos Seaways stižu u Panormitis iz sljedećih luka:

Panormitis (Simi)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska