Stykkisholmur
Izravno putovanje do Flatey trajekt
Flatey
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Stykkisholmur do Flatey?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Stykkisholmur - Flatey? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Stykkisholmur do Flatey zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Stykkisholmur do Flatey može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Stykkisholmur do Flatey bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Seatours. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Stykkisholmur Flatey prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Seatours nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Stykkisholmur i Flatey, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Stykkisholmur - Flatey

Polazna luka
Stykkisholmur
Island
Luka dolaska
Flatey
Island
Udaljenost
34 km
Trajektne tvrtke
Seatours
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Stykkisholmur Flatey: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Stykkisholmur do Flatey pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 30 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Stykkisholmur Flatey je 27 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Stykkisholmur do Flatey je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 30 min da stignu do Flatey, dok će najbrži brodovi stići u Flatey za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Stykkisholmur u 08:45. Posljednji brod za Flatey napušta luku Stykkisholmur u 15:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Stykkisholmur Flatey
27 €
Raspon cijena trajekta Stykkisholmur Flatey (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 30 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Stykkisholmur Flatey
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Flatey
08:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Flatey
15:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Flatey
10:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Flatey
16:45

Koje tvrtke pružaju usluge između Stykkisholmur i Flatey?

Ako želite putovati između Stykkisholmur i Flatey trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Seatours koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Seatours Stykkisholmur Flatey
Seatours
Tvrtka Seatours osigurava prijelaze u Island, a posebno pomorske veze između luka Stykkisholmur i Flatey. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stykkisholmur-Flatey i rezervirati kartu za Seatours između Stykkisholmur i Flatey. Seatours ima 14 prelazaka tjedno u Flatey iz Stykkisholmur, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Seatours
1 sati 30 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Stykkisholmur? Gdje brodovi stižu u Flatey?

Polazna luka u Stykkisholmur

Trajekti Seatours polaze za Flatey iz sljedećih luka Stykkisholmur:

Stykkisholmur
Kartica

Luka dolaska u Flatey

Brodovi Seatours stižu u Flatey iz sljedećih luka:

Flatey
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska