Stromboli
Izravno putovanje do Milazzo trajekt
Milazzo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Stromboli do Milazzo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Stromboli - Milazzo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Stromboli do Milazzo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Stromboli do Milazzo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Stromboli do Milazzo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Stromboli Milazzo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Stromboli i Milazzo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Stromboli - Milazzo

Polazna luka
Stromboli
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Milazzo
Italija
Sicilija
Udaljenost
65 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Stromboli Milazzo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Stromboli do Milazzo pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 126 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Stromboli Milazzo je 52 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Stromboli do Milazzo je 4 sati 37 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 55 min da stignu do Milazzo, dok će najbrži brodovi stići u Milazzo za 2 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Stromboli u 06:15. Posljednji brod za Milazzo napušta luku Stromboli u 16:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Stromboli Milazzo
52 €
Raspon cijena trajekta Stromboli Milazzo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 126 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Stromboli Milazzo
4 sati 37 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Milazzo
06:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Milazzo
16:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Milazzo
09:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Milazzo
19:30

Zašto ići trajektom iz Stromboli u Milazzo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Stromboli do Milazzo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Milazzo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Stromboli-Milazzo idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Milazzo ili negdje drugdje. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Stromboli Milazzo na Siremar ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Stromboli do Milazzo potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Milazzo ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Stromboli Milazzo opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Liberty Lines ili Siremar dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u Milazzo započeti već odmorni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Stromboli i Milazzo?

Ako želite putovati između Stromboli i Milazzo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Stromboli Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stromboli-Milazzo i rezervirati kartu za Liberty Lines između Stromboli i Milazzo. Liberty Lines ima 5 prelazaka dnevno u Milazzo iz Stromboli, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Liberty Lines
2 sati
5 prelazaka dnevno
Siremar Stromboli Milazzo
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stromboli-Milazzo i rezervirati kartu za Siremar između Stromboli i Milazzo. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Stromboli? Gdje brodovi stižu u Milazzo?

Polazna luka u Stromboli

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Milazzo iz sljedećih luka Stromboli:

Stromboli
Kartica

Luka dolaska u Milazzo

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Milazzo iz sljedećih luka:

Milazzo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Stromboli do Milazzo, trebat će vam najmanje 2 sati da prijeđete 65 km između Stromboli i Milazzo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Stromboli i Milazzo) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Stromboli i Milazzo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Stromboli i Milazzo: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Stromboli i Milazzo prijeći ćete 65 km.

Za vožnju brodom od Stromboli do Milazzo možete pronaći cijene između 18 € za najnižu i 126 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 52 €.

Prvi brod polazi u 06:15 za Milazzo iz luke Stromboli.

Posljednji brod za Milazzo obično isplovljava u 16:15 iz luke Stromboli.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska