Stromboli
Izravno putovanje do Lipari trajekt
Lipari
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Stromboli do Lipari?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Stromboli - Lipari? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Stromboli do Lipari zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Stromboli do Lipari može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Stromboli do Lipari bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Stromboli Lipari prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Stromboli i Lipari, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Stromboli - Lipari

Polazna luka
Stromboli
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Lipari
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
45 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Stromboli Lipari: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Stromboli do Lipari pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 97 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Stromboli Lipari je 42 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Stromboli do Lipari je 2 sati 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 20 min da stignu do Lipari, dok će najbrži brodovi stići u Lipari za 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Stromboli u 06:15. Posljednji brod za Lipari napušta luku Stromboli u 16:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Stromboli Lipari
42 €
Raspon cijena trajekta Stromboli Lipari (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 97 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Stromboli Lipari
2 sati 45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lipari
06:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lipari
16:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lipari
08:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lipari
17:10

Zašto ići trajektom iz Stromboli u Lipari?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Stromboli do Lipari može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lipari. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Stromboli-Lipari idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Stromboli do Lipari. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Stromboli Lipari na Siremar ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Prijelaz brodom Stromboli Lipari je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Liberty Lines ili Siremar u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Lipari stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Za prijelaz od Stromboli do Lipari, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Lipari. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Liberty Lines ili Siremar za više informacija.

Koje tvrtke pružaju usluge između Stromboli i Lipari?

Ako želite putovati između Stromboli i Lipari trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Stromboli Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stromboli-Lipari i rezervirati kartu za Liberty Lines između Stromboli i Lipari. Liberty Lines ima 5 prelazaka dnevno u Lipari iz Stromboli, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Liberty Lines
50 min
5 prelazaka dnevno
Siremar Stromboli Lipari
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stromboli-Lipari i rezervirati kartu za Siremar između Stromboli i Lipari. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Stromboli? Gdje brodovi stižu u Lipari?

Polazna luka u Stromboli

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Lipari iz sljedećih luka Stromboli:

Stromboli
Kartica

Luka dolaska u Lipari

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Lipari iz sljedećih luka:

Lipari
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Stromboli do Lipari, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 45 km između Stromboli i Lipari.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Stromboli i Lipari) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Stromboli i Lipari.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Stromboli i Lipari: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Stromboli i Lipari prijeći ćete 45 km.

Za vožnju brodom od Stromboli do Lipari možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 97 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 42 €.

Prvi brod polazi u 06:15 za Lipari iz luke Stromboli.

Posljednji brod za Lipari obično isplovljava u 16:15 iz luke Stromboli.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska