Preporučena ruta
Stockholm
Izravno putovanje do Lumparland trajekt
Lumparland
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Stockholm
Putovanje let, trajekt za Turku
Turku
Putovanje trajekt za Lumparland
Lumparland
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Stockholm do Lumparland?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Stockholm - Lumparland? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Stockholm do Lumparland zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Stockholm do Lumparland može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Stockholm do Lumparland bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Tallink, Viking Line ili Silja Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Stockholm Lumparland prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Tallink, Silja Line ili Viking Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Stockholm i Lumparland, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Stockholm - Lumparland

Polazna luka
Stockholm
Švedska
Luka dolaska
Lumparland
Finska
Otok Åland
Udaljenost
151 km
Trajektne tvrtke
Tallink, Viking Line, Silja Line
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Stockholm Lumparland: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Stockholm do Lumparland pronaći ćete karte između 63 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 211 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Stockholm Lumparland je 110 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Stockholm do Lumparland je 6 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 15 min da stignu do Lumparland, dok će najbrži brodovi stići u Lumparland za 6 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Stockholm u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Stockholm Lumparland
110 €
Raspon cijena trajekta Stockholm Lumparland (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
63 € - 211 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Stockholm Lumparland
6 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lumparland
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lumparland
03:15

Zašto ići trajektom iz Stockholm u Lumparland?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Stockholm do Lumparland može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lumparland. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Stockholm-Lumparland idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Stockholm i Lumparland kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Stockholm, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Stockholm i Lumparland ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Stockholm Lumparland, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Tallink, Silja Line ili Viking Line, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Stockholm Lumparland, od ukrcaja u luci Stockholm do iskrcaja u Lumparland, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Tallink, Silja Line ili Viking Line stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Stockholm i Lumparland?

Ako želite putovati između Stockholm i Lumparland trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Tallink, Silja Line ili Viking Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Tallink Stockholm Lumparland
Tallink
Osnovan 1991., Tallink je trajektna tvrtka sa sjedištem u Estoniji koja opslužuje Baltik, Finsku i Švedsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stockholm-Lumparland i rezervirati kartu za Tallink između Stockholm i Lumparland. Tallink ima 7 prelazaka tjedno u Lumparland iz Stockholm, a vrijeme putovanja je 6 sati 20 min. Više informacija o Tallink
6 sati 20 min
7 prelazaka tjedno
Silja Line Stockholm Lumparland
Silja Line
Silja Line je trajektna kompanija sa sjedištem u Finskoj koja nudi prijevoz Baltičkim morem između Finske, Švedske, Estonije i Rusije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stockholm-Lumparland i rezervirati kartu za Silja Line između Stockholm i Lumparland. Više informacija o Silja Line
Viking Line Stockholm Lumparland
Viking Line
Osnovana 1959. godine, Viking Line trajektna je tvrtka sa sjedištem u Finskoj koja nudi prijevoz između Finske, Švedske i Estonije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Stockholm-Lumparland i rezervirati kartu za Viking Line između Stockholm i Lumparland. Viking Line ima 7 prelazaka tjedno u Lumparland iz Stockholm, a vrijeme putovanja je 6 sati 20 min. Više informacija o Viking Line
6 sati 20 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Stockholm? Gdje brodovi stižu u Lumparland?

Polazna luka u Stockholm

Trajekti Tallink, Silja Line ili Viking Line polaze za Lumparland iz sljedećih luka Stockholm:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Kartica

Luka dolaska u Lumparland

Brodovi Viking Line, Silja Line ili Tallink stižu u Lumparland iz sljedećih luka:

Langnas
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Stockholm i Lumparland
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Stockholm do Lumparland, trebat će vam najmanje 6 sati 20 min da prijeđete 151 km između Stockholm i Lumparland.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Stockholm i Lumparland) i trajektnoj tvrtki (Tallink, Silja Line i Viking Line). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Stockholm i Lumparland.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Stockholm i Lumparland: Tallink, Silja Line i Viking Line.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Tallink, Viking Line, Silja Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Tallink, Viking Line, Silja Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Stockholm Lumparland, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Stockholm i Lumparland prijeći ćete 151 km.

Za vožnju brodom od Stockholm do Lumparland možete pronaći cijene između 63 € za najnižu i 211 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 110 €.

Prvi brod polazi u 20:00 za Lumparland iz luke Stockholm.

Doživite iskustvo prijelaza između Stockholm i Lumparland

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Stockholm i Lumparland. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Stockholm do iskrcaja u Lumparland kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Tallink, Viking Line i Silja Line. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Stockholm i Lumparland.

Ukrcaj u Stockholm

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Stockholm Lumparland:

  • Vrijeme dolaska u luku Stockholm / Morate stići u luku Stockholm dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Viking Line, Silja Line ili Tallink. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Stockholm Lumparland / Idite do šaltera Viking Line, Silja Line ili Tallink na trajektnom terminalu Stockholm kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Lumparland / Na trajektnom terminalu Stockholm emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Tallink, Silja Line ili Viking Line za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Stockholm Lumparland trajekta

Na brodu Tallink, Silja Line ili Viking Line svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Trajekt se približava Lumparland, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Lumparland:

  • Približavanje luci Lumparland / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Lumparland.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Stockholm u Lumparland u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Lumparland.
  • Siđite s broda i istražite Lumparland / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Još je brže kada ste pješak. U Lumparland ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Lumparland počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska