Spetses
Izravno putovanje do Ermioni trajekt
Ermioni
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Spetses do Ermioni?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Spetses - Ermioni? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Spetses do Ermioni zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Spetses do Ermioni može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Spetses do Ermioni bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Spetses Ermioni prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Spetses i Ermioni, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Spetses - Ermioni

Polazna luka
Spetses
Grčka
Atika
Luka dolaska
Ermioni
Grčka
Peloponez
Udaljenost
15 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways
Učestalost križanja
12 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Spetses Ermioni: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Spetses do Ermioni pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 12 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Spetses Ermioni je 12 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Spetses do Ermioni je 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 25 min da stignu do Ermioni, dok će najbrži brodovi stići u Ermioni za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Spetses u 06:10. Posljednji brod za Ermioni napušta luku Spetses u 14:05.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Spetses Ermioni
12 €
Raspon cijena trajekta Spetses Ermioni (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 12 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Spetses Ermioni
25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ermioni
06:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ermioni
14:05
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ermioni
06:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ermioni
14:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Spetses i Ermioni?

Ako želite putovati između Spetses i Ermioni trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Spetses Ermioni
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Spetses-Ermioni i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Spetses i Ermioni. Hellenic Seaways ima 12 prelazaka tjedno u Ermioni iz Spetses, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Hellenic Seaways
20 min
12 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Spetses? Gdje brodovi stižu u Ermioni?

Polazna luka u Spetses

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Ermioni iz sljedećih luka Spetses:

Spetses
Kartica

Luka dolaska u Ermioni

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Ermioni iz sljedećih luka:

Ermioni
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska