Preporučena ruta
Solun
Izravno putovanje do Skopelos trajekt
Skopelos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Solun
Putovanje trajekt za Skiathos
Skiathos
Putovanje trajekt za Skopelos
Skopelos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Solun do Skopelos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Solun - Skopelos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Solun do Skopelos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Solun do Skopelos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Solun do Skopelos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Solun Skopelos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Solun i Skopelos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Solun - Skopelos

Polazna luka
Solun
Grčka
Središnja Makedonija
Luka dolaska
Skopelos
Grčka
Sporadski otoci
Udaljenost
182 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Solun Skopelos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Solun do Skopelos pronaći ćete karte između 58 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 234 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Solun Skopelos je 146 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Solun do Skopelos je 3 sati 55 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 55 min da stignu do Skopelos, dok će najbrži brodovi stići u Skopelos za 3 sati 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Solun u 07:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Solun Skopelos
146 €
Raspon cijena trajekta Solun Skopelos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
58 € - 234 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Solun Skopelos
3 sati 55 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Skopelos
07:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Skopelos
10:55

Zašto ići trajektom iz Solun u Skopelos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Solun do Skopelos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Skopelos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Solun-Skopelos idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Solun Skopelos, od ukrcaja u luci Solun do iskrcaja u Skopelos, kvalificirano i nasmijano osoblje iz Sea Jets ili Hellenic Seaways stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Solun ukrcate na trajekt Sea Jets ili Hellenic Seaways, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Skopelos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Sea Jets ili Hellenic Seaways, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Solun do Skopelos. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Solun Skopelos na Hellenic Seaways ili Sea Jets brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Solun i Skopelos?

Ako želite putovati između Solun i Skopelos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Solun Skopelos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Solun-Skopelos i rezervirati kartu za Sea Jets između Solun i Skopelos. Više informacija o Sea Jets
Hellenic Seaways Solun Skopelos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Solun-Skopelos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Solun i Skopelos. Više informacija o Hellenic Seaways

Odakle polaze trajekti u Solun? Gdje brodovi stižu u Skopelos?

Polazna luka u Solun

Trajekti Sea Jets ili Hellenic Seaways polaze za Skopelos iz sljedećih luka Solun:

Thessaloniki
Kartica

Luka dolaska u Skopelos

Brodovi Hellenic Seaways ili Sea Jets stižu u Skopelos iz sljedećih luka:

Skopelos
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Solun i Skopelos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Solun i Skopelos: Sea Jets i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Solun i Skopelos prijeći ćete 182 km.

Za vožnju brodom od Solun do Skopelos možete pronaći cijene između 58 € za najnižu i 234 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 146 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Skopelos iz luke Solun.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska