Preporučena ruta
Solun
Izravno putovanje do Lemnos trajekt
Lemnos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Solun
Putovanje let, trajekt za Mytilene
Mytilene
Putovanje trajekt za Lemnos
Lemnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Solun do Lemnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Solun - Lemnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Solun do Lemnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Solun do Lemnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Solun do Lemnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Solun Lemnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Solun i Lemnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Solun - Lemnos

Polazna luka
Solun
Grčka
Središnja Makedonija
Luka dolaska
Lemnos
Grčka
Udaljenost
203 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Solun Lemnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Solun do Lemnos pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 192 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Solun Lemnos je 69 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Solun do Lemnos je 6 sati 23 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati 10 min da stignu do Lemnos, dok će najbrži brodovi stići u Lemnos za 4 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Solun u 07:00. Posljednji brod za Lemnos napušta luku Solun u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Solun Lemnos
69 €
Raspon cijena trajekta Solun Lemnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 192 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Solun Lemnos
6 sati 23 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lemnos
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lemnos
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lemnos
00:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lemnos
23:15

Zašto ići trajektom iz Solun u Lemnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Solun do Lemnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lemnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Solun-Lemnos idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Hellenic Seaways ili Sea Jets trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Solun i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Lemnos. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Lemnos jer je iskustvo tako ugodno!
Za brižno osoblje
Tijekom cijelog putovanja od Solun do Lemnos, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Solun-Lemnos mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Solun Lemnos na Sea Jets ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Solun i Lemnos?

Ako želite putovati između Solun i Lemnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Solun Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Solun-Lemnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Solun i Lemnos. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Solun Lemnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Solun-Lemnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Solun i Lemnos. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Solun? Gdje brodovi stižu u Lemnos?

Polazna luka u Solun

Trajekti Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Lemnos iz sljedećih luka Solun:

Thessaloniki
Kartica

Luka dolaska u Lemnos

Brodovi Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lemnos iz sljedećih luka:

Limnos (Myrina)
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Solun i Lemnos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Solun i Lemnos: Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Solun i Lemnos prijeći ćete 203 km.

Za vožnju brodom od Solun do Lemnos možete pronaći cijene između 23 € za najnižu i 192 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 69 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Lemnos iz luke Solun.

Posljednji brod za Lemnos obično isplovljava u 21:00 iz luke Solun.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska