Skiathos
Izravno putovanje do Volos trajekt
Volos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Skiathos do Volos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Skiathos - Volos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Skiathos do Volos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Skiathos do Volos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Skiathos do Volos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Skiathos Volos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Skiathos i Volos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Skiathos - Volos

Polazna luka
Skiathos
Grčka
Sporadski otoci
Luka dolaska
Volos
Grčka
Tesalija
Udaljenost
53 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Skiathos Volos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Skiathos do Volos pronaći ćete karte između 26 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 175 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Skiathos Volos je 80 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Skiathos do Volos je 2 sati 18 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 45 min da stignu do Volos, dok će najbrži brodovi stići u Volos za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Skiathos u 08:00. Posljednji brod za Volos napušta luku Skiathos u 15:50.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Skiathos Volos
80 €
Raspon cijena trajekta Skiathos Volos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
26 € - 175 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Skiathos Volos
2 sati 18 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Volos
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Volos
15:50
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Volos
09:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Volos
18:15

Zašto ići trajektom iz Skiathos u Volos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Skiathos do Volos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Volos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Skiathos-Volos idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Volos ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Skiathos Volos na Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Skiathos Volos, pristupite vanjskim dijelovima broda Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Volos započnete puni energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Skiathos Volos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Volos stižete bez stresa i potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Skiathos i Volos?

Ako želite putovati između Skiathos i Volos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Skiathos Volos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Volos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Skiathos i Volos. Hellenic Seaways ima 14 prelazaka tjedno u Volos iz Skiathos, a vrijeme putovanja je 2 sati 10 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 10 min
14 prelazaka tjedno
Sea Jets Skiathos Volos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Volos i rezervirati kartu za Sea Jets između Skiathos i Volos. Više informacija o Sea Jets
Anes Ferries Skiathos Volos
Anes Ferries
Anes Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Veneciji, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji, Hrvatskoj i Albaniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Volos i rezervirati kartu za Anes Ferries između Skiathos i Volos. Anes Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Volos iz Skiathos, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Anes Ferries
3 sati 30 min
7 prelazaka tjedno
Aegean Flying Dolphins Skiathos Volos
Aegean Flying Dolphins
Tvrtka Aegean Flying Dolphins osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Skiathos i Volos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Volos i rezervirati kartu za Aegean Flying Dolphins između Skiathos i Volos. Više informacija o Aegean Flying Dolphins

Odakle polaze trajekti u Skiathos? Gdje brodovi stižu u Volos?

Polazna luka u Skiathos

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins polaze za Volos iz sljedećih luka Skiathos:

Skiathos
Kartica

Luka dolaska u Volos

Brodovi Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Volos iz sljedećih luka:

Volos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Skiathos do Volos, trebat će vam najmanje 2 sati 10 min da prijeđete 53 km između Skiathos i Volos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Skiathos i Volos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries i Aegean Flying Dolphins). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Skiathos i Volos.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Skiathos i Volos: Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries i Aegean Flying Dolphins.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Skiathos Volos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Skiathos i Volos prijeći ćete 53 km.

Za vožnju brodom od Skiathos do Volos možete pronaći cijene između 26 € za najnižu i 175 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 80 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Volos iz luke Skiathos.

Posljednji brod za Volos obično isplovljava u 15:50 iz luke Skiathos.

Kako se odvija trajektni prijelaz Skiathos Volos?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Skiathos i Volos. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Skiathos do iskrcaja u Volos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries i Aegean Flying Dolphins. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Skiathos i Volos.

Ukrcaj u Skiathos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Skiathos Volos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Skiathos / Morate stići u luku Skiathos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Skiathos Volos / Idite do šaltera Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Skiathos kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Volos / Na trajektnom terminalu Skiathos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries ili Aegean Flying Dolphins za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Skiathos Volos prijelaz: na brodu...

Na brodovima Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets ili Hellenic Seaways ima za svakoga ponešto. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Volos je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Volos:

  • Približavanje luci Volos / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Volos. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Volos.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Skiathos u Volos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Volos.
  • Siđite s broda i Volos je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Volos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Volos počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska