Skiathos
Izravno putovanje do Mantoudi trajekt
Mantoudi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Skiathos do Mantoudi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Skiathos - Mantoudi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Skiathos do Mantoudi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Skiathos do Mantoudi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Skiathos do Mantoudi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Sea Jets ili Anes Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Skiathos Mantoudi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Anes Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Skiathos i Mantoudi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Skiathos - Mantoudi

Polazna luka
Skiathos
Grčka
Sporadski otoci
Luka dolaska
Mantoudi
Grčka
Središnja Grčka
Udaljenost
39 km
Trajektne tvrtke
Sea Jets, Anes Ferries
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Skiathos Mantoudi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Skiathos do Mantoudi pronaći ćete karte između 27 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 134 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Skiathos Mantoudi je 77 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Skiathos do Mantoudi je 1 sati 51 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 15 min da stignu do Mantoudi, dok će najbrži brodovi stići u Mantoudi za 1 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Skiathos u 10:15. Posljednji brod za Mantoudi napušta luku Skiathos u 14:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Skiathos Mantoudi
77 €
Raspon cijena trajekta Skiathos Mantoudi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
27 € - 134 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Skiathos Mantoudi
1 sati 51 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Mantoudi
10:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Mantoudi
14:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Mantoudi
11:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Mantoudi
17:00

Zašto ići trajektom iz Skiathos u Mantoudi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Skiathos do Mantoudi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Mantoudi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Skiathos-Mantoudi idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Skiathos u Mantoudi rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Za brižno osoblje
Osoblje Sea Jets ili Anes Ferries na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Skiathos do vašeg napuštanja broda u Mantoudi. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Skiathos i Mantoudi s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Skiathos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Mantoudi vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Skiathos i Mantoudi vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Skiathos i Mantoudi?

Ako želite putovati između Skiathos i Mantoudi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Anes Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Skiathos Mantoudi
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Mantoudi i rezervirati kartu za Sea Jets između Skiathos i Mantoudi. Više informacija o Sea Jets
Anes Ferries Skiathos Mantoudi
Anes Ferries
Anes Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Veneciji, Italija. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Italiji, Hrvatskoj i Albaniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Skiathos-Mantoudi i rezervirati kartu za Anes Ferries između Skiathos i Mantoudi. Anes Ferries ima 5 prelazaka tjedno u Mantoudi iz Skiathos, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Anes Ferries
1 sati 30 min
5 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Skiathos? Gdje brodovi stižu u Mantoudi?

Polazna luka u Skiathos

Trajekti Sea Jets ili Anes Ferries polaze za Mantoudi iz sljedećih luka Skiathos:

Skiathos
Kartica

Luka dolaska u Mantoudi

Brodovi Anes Ferries ili Sea Jets stižu u Mantoudi iz sljedećih luka:

Mantoudi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Skiathos do Mantoudi, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 39 km između Skiathos i Mantoudi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Skiathos i Mantoudi) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets i Anes Ferries). Trenutno postoji 5 prelazaka tjedno između Skiathos i Mantoudi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Skiathos i Mantoudi: Sea Jets i Anes Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Sea Jets, Anes Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Skiathos i Mantoudi prijeći ćete 39 km.

Za vožnju brodom od Skiathos do Mantoudi možete pronaći cijene između 27 € za najnižu i 134 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 77 €.

Prvi brod polazi u 10:15 za Mantoudi iz luke Skiathos.

Posljednji brod za Mantoudi obično isplovljava u 14:45 iz luke Skiathos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska