Sitia
Izravno putovanje do Pigadia trajekt
Pigadia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Sitia do Pigadia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Sitia - Pigadia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Sitia do Pigadia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Sitia do Pigadia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Sitia do Pigadia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Sitia Pigadia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Sitia i Pigadia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Sitia - Pigadia

Polazna luka
Sitia
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Pigadia
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
106 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Sitia Pigadia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Sitia do Pigadia pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 88 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Sitia Pigadia je 53 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Sitia do Pigadia je 3 sati 40 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 40 min da stignu do Pigadia, dok će najbrži brodovi stići u Pigadia za 3 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Sitia u 06:25. Posljednji brod za Pigadia napušta luku Sitia u 09:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Sitia Pigadia
53 €
Raspon cijena trajekta Sitia Pigadia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 88 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Sitia Pigadia
3 sati 40 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Pigadia
06:25
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Pigadia
09:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Pigadia
10:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Pigadia
13:05

Zašto ići trajektom iz Sitia u Pigadia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Sitia do Pigadia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Pigadia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Sitia-Pigadia idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Na brodu Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Sitia i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Pigadia. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Pigadia jer je iskustvo tako ugodno!
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Sitia, iz luke, prošećite palubom broda Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Pigadia započnete puni energije.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Za prijelaz od Sitia do Pigadia, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Pigadia. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Sitia i Pigadia?

Ako želite putovati između Sitia i Pigadia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Aigaion Pelagos Sitia Pigadia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Pigadia i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Sitia i Pigadia. Više informacija o Aigaion Pelagos
Sea Jets Sitia Pigadia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Pigadia i rezervirati kartu za Sea Jets između Sitia i Pigadia. Više informacija o Sea Jets
ANEK Lines Sitia Pigadia
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Sitia-Pigadia i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Pigadia i rezervirati kartu za ANEK Lines između Sitia i Pigadia. ANEK Lines ima 2 prelazaka tjedno u Pigadia iz Sitia, a vrijeme putovanja je 4 sati 40 min. Više informacija o ANEK Lines
4 sati 40 min
2 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Sitia Pigadia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Sitia-Pigadia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sitia-Pigadia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Sitia i Pigadia. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Sitia? Gdje brodovi stižu u Pigadia?

Polazna luka u Sitia

Trajekti Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries polaze za Pigadia iz sljedećih luka Sitia:

Sitia
Kartica

Luka dolaska u Pigadia

Brodovi Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ili Aigaion Pelagos stižu u Pigadia iz sljedećih luka:

Karpathos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Sitia do Pigadia, trebat će vam najmanje 4 sati 40 min da prijeđete 106 km između Sitia i Pigadia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Sitia i Pigadia) i trajektnoj tvrtki (Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Sitia i Pigadia.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Sitia i Pigadia: Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Sitia Pigadia, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Sitia i Pigadia prijeći ćete 106 km.

Za vožnju brodom od Sitia do Pigadia možete pronaći cijene između 18 € za najnižu i 88 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 53 €.

Prvi brod polazi u 06:25 za Pigadia iz luke Sitia.

Posljednji brod za Pigadia obično isplovljava u 09:25 iz luke Sitia.

Kako se odvija trajektni prijelaz Sitia Pigadia?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Sitia i Pigadia, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Sitia Pigadia na trajektima ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Sitia do iskrcaja u Pigadia. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Sitia i Pigadia.

Polazak trajektom iz Sitia

Prije nego što započne putovanje trajektom Sitia Pigadia, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Sitia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Sitia. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Sitia Pigadia / Idite do šaltera Blue Star Ferries, ANEK Lines, Sea Jets ili Aigaion Pelagos na trajektnom terminalu Sitia kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Pigadia / Na trajektnom terminalu Sitia emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Sitia Pigadia prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Aigaion Pelagos, Sea Jets, ANEK Lines ili Blue Star Ferries po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Pigadia, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Pigadia:

  • Približavanje luci Pigadia / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Pigadia s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Sitia u Pigadia u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Pigadia.
  • Siđite s broda i istražite Pigadia / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. U Pigadia ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Pigadia počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska