Sikinos
Izravno putovanje do Anafi trajekt
Anafi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Sikinos do Anafi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Sikinos - Anafi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Sikinos do Anafi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Sikinos do Anafi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Sikinos do Anafi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Sikinos Anafi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Sikinos i Anafi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Sikinos - Anafi

Polazna luka
Sikinos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
69 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Sikinos Anafi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Sikinos do Anafi pronaći ćete karte između 20 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 97 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Sikinos Anafi je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Sikinos do Anafi je 2 sati 55 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 55 min da stignu do Anafi, dok će najbrži brodovi stići u Anafi za 2 sati 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Sikinos u 12:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Sikinos Anafi
58 €
Raspon cijena trajekta Sikinos Anafi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
20 € - 97 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Sikinos Anafi
2 sati 55 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Anafi
12:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Anafi
15:25

Zašto ići trajektom iz Sikinos u Anafi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Sikinos do Anafi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Anafi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Sikinos-Anafi idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Sikinos Anafi, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Sikinos Anafi, pristupite vanjskim dijelovima broda ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Anafi započnete puni energije.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Svaku minutu prijelaza Sikinos Anafi, od ukrcaja u luci Sikinos do iskrcaja u Anafi, kvalificirano i nasmijano osoblje iz ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Sikinos i Anafi?

Ako želite putovati između Sikinos i Anafi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Sikinos Anafi
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Sikinos-Anafi i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sikinos-Anafi i rezervirati kartu za ANEK Lines između Sikinos i Anafi. Više informacija o ANEK Lines
LANE Sea Line Sikinos Anafi
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sikinos-Anafi i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Sikinos i Anafi. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Sikinos Anafi
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sikinos-Anafi i rezervirati kartu za Sea Jets između Sikinos i Anafi. Sea Jets ima 2 prelazaka tjedno u Anafi iz Sikinos, a vrijeme putovanja je 4 sati 20 min. Više informacija o Sea Jets
4 sati 20 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Sikinos? Gdje brodovi stižu u Anafi?

Polazna luka u Sikinos

Trajekti ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets polaze za Anafi iz sljedećih luka Sikinos:

Sikinos
Kartica

Luka dolaska u Anafi

Brodovi Sea Jets, LANE Sea Line ili ANEK Lines stižu u Anafi iz sljedećih luka:

Anafi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Sikinos do Anafi, trebat će vam najmanje 4 sati 20 min da prijeđete 69 km između Sikinos i Anafi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Sikinos i Anafi) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, LANE Sea Line i Sea Jets). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Sikinos i Anafi.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Sikinos i Anafi: ANEK Lines, LANE Sea Line i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, LANE Sea Line, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Sikinos Anafi, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Sikinos i Anafi prijeći ćete 69 km.

Za vožnju brodom od Sikinos do Anafi možete pronaći cijene između 20 € za najnižu i 97 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 58 €.

Prvi brod polazi u 12:30 za Anafi iz luke Sikinos.

Kako se odvija trajektni prijelaz Sikinos Anafi?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Sikinos Anafi prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Sikinos do izlaska u Anafi. Također ćete pronaći praktične informacije o Sikinos i Anafi.

Ukrcaj u Sikinos

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Sikinos Anafi:

  • Vrijeme dolaska u luku Sikinos / Javite se na trajektnom terminalu Sikinos u roku koji odredi tvrtka ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Sikinos Anafi / Na trajektnom terminalu Sikinos pronađite šaltere ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Anafi / Na trajektnom terminalu Sikinos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Sikinos Anafi trajekta

Na brodu ANEK Lines, LANE Sea Line ili Sea Jets svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Anafi, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Anafi:

  • Luka Anafi je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Anafi na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Sikinos u Anafi u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Anafi.
  • Siđite s broda i istražite Anafi / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. Carinsko osoblje u luci Anafi može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Anafi počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska