Santorini
Izravno putovanje do Naxos trajekt
Naxos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santorini do Naxos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santorini - Naxos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santorini do Naxos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santorini do Naxos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santorini do Naxos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets ili Golden Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santorini Naxos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santorini i Naxos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santorini - Naxos

Polazna luka
Santorini
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
80 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries
Učestalost križanja
7 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santorini Naxos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santorini do Naxos pronaći ćete karte između 31 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 268 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santorini Naxos je 124 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santorini do Naxos je 1 sati 46 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 30 min da stignu do Naxos, dok će najbrži brodovi stići u Naxos za 1 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santorini u 06:45. Posljednji brod za Naxos napušta luku Santorini u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santorini Naxos
124 €
Raspon cijena trajekta Santorini Naxos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
31 € - 268 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santorini Naxos
1 sati 46 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Naxos
06:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Naxos
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Naxos
08:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Naxos
21:00

Zašto ići trajektom iz Santorini u Naxos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santorini do Naxos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Naxos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santorini-Naxos idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Santorini Naxos, pristupite vanjskim dijelovima broda Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets kako biste udahnuli svjež zrak. Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Naxos, savršeno zen i pun energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Santorini Naxos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Naxos stići potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Santorini do Naxos, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Koje tvrtke pružaju usluge između Santorini i Naxos?

Ako želite putovati između Santorini i Naxos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Minoan Lines Santorini Naxos
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Naxos i rezervirati kartu za Minoan Lines između Santorini i Naxos. Više informacija o Minoan Lines
Golden Star Ferries Santorini Naxos
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Naxos i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Santorini i Naxos. Golden Star Ferries ima 14 prelazaka tjedno u Naxos iz Santorini, a vrijeme putovanja je 1 sati 50 min. Više informacija o Golden Star Ferries
1 sati 50 min
14 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Santorini Naxos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Santorini-Naxos, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Naxos i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Santorini i Naxos. Blue Star Ferries ima 14 prelazaka tjedno u Naxos iz Santorini, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Blue Star Ferries
2 sati
14 prelazaka tjedno
ANEK Lines Santorini Naxos
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Santorini-Naxos i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Naxos i rezervirati kartu za ANEK Lines između Santorini i Naxos. Više informacija o ANEK Lines
Sea Jets Santorini Naxos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Naxos i rezervirati kartu za Sea Jets između Santorini i Naxos. Sea Jets ima 3 prelazaka dnevno u Naxos iz Santorini, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Sea Jets
1 sati 10 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Santorini? Gdje brodovi stižu u Naxos?

Polazna luka u Santorini

Trajekti Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets polaze za Naxos iz sljedećih luka Santorini:

Santorini
Kartica

Luka dolaska u Naxos

Brodovi Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ili Minoan Lines stižu u Naxos iz sljedećih luka:

Naxos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santorini do Naxos, trebat će vam najmanje 1 sati 10 min da prijeđete 80 km između Santorini i Naxos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santorini i Naxos) i trajektnoj tvrtki (Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines i Sea Jets). Trenutno postoji 7 prelazaka dnevno između Santorini i Naxos.

Postoji 5 brodarskih kompanija koje povezuju Santorini i Naxos: Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Golden Star Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Santorini Naxos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Santorini i Naxos prijeći ćete 80 km.

Za vožnju brodom od Santorini do Naxos možete pronaći cijene između 31 € za najnižu i 268 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 124 €.

Prvi brod polazi u 06:45 za Naxos iz luke Santorini.

Posljednji brod za Naxos obično isplovljava u 18:30 iz luke Santorini.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Santorini Naxos?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Santorini i Naxos, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Santorini do iskrcaja u Naxos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets i Golden Star Ferries. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Santorini i Naxos.

Spreman za ukrcaj u Santorini

Prije nego što započne putovanje trajektom Santorini Naxos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Santorini / Morate stići u luku Santorini dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ili Minoan Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Santorini Naxos / Na trajektnom terminalu Santorini pronađite šaltere Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Naxos / S trajektnog terminala Santorini bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Golden Star Ferries ili Minoan Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Santorini i Naxos

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Minoan Lines, Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, ANEK Lines ili Sea Jets po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Naxos

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Naxos:

  • Luka Naxos je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Naxos. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Naxos s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Naxos.
  • Siđite s broda i istražite Naxos / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Naxos ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Naxos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska