Preporučena ruta
Santander
Izravno putovanje do Plymouth trajekt
Plymouth
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Santander
Putovanje trajekt za Portsmouth
Portsmouth
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Plymouth
Plymouth
Saznajte cijene
Santander
Putovanje let za London
London
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Plymouth
Plymouth
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santander do Plymouth?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santander - Plymouth? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santander do Plymouth zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santander do Plymouth može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santander do Plymouth bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Brittany Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santander Plymouth prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Brittany Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santander i Plymouth, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santander - Plymouth

Polazna luka
Santander
Španija
Kantabrija
Luka dolaska
Plymouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Udaljenost
771 km
Trajektne tvrtke
Brittany Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
21 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santander Plymouth: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santander do Plymouth pronaći ćete karte između 160 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 814 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santander Plymouth je 430 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santander do Plymouth je 21 sati 41 min. Najsporijim trajektima trebat će 22 sati 30 min da stignu do Plymouth, dok će najbrži brodovi stići u Plymouth za 20 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Santander u 13:30. Posljednji brod za Plymouth napušta luku Santander u 17:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santander Plymouth
430 €
Raspon cijena trajekta Santander Plymouth (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
160 € - 814 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santander Plymouth
21 sati 41 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Plymouth
13:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Plymouth
17:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Plymouth
10:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Plymouth
14:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Santander i Plymouth?

Ako želite putovati između Santander i Plymouth trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Brittany Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Brittany Ferries Santander Plymouth
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santander-Plymouth i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Santander i Plymouth. Brittany Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Plymouth iz Santander, a vrijeme putovanja je 21 sati 30 min. Više informacija o Brittany Ferries
21 sati 30 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Santander? Gdje brodovi stižu u Plymouth?

Polazna luka u Santander

Trajekti Brittany Ferries polaze za Plymouth iz sljedećih luka Santander:

Santander
Kartica

Sa stanice (željezničke i/ili cestovne)

Ako vlakom stignete na stanicu Santander, imate nekoliko opcija za dolazak do trajektnog terminala. Najlakše i najekonomičnije rješenje je doći pješice. Naime, željeznička stanica udaljena je samo 500 metara od trajektnog terminala. Do tamo je stoga vrlo lako ići pješice, pod uvjetom da nemate previše prtljage.

Druga opcija je uzeti taksi sa stanice. Taksiji su lako dostupni izvan kolodvora i brzo će vas odvesti do trajektnog terminala. Vožnja taksijem traje samo nekoliko minuta, a cijena je oko 8 €.

Iz zračne luke

Ako dolazite avionom u zračnu luku Santander, imate i neko prijevozno sredstvo kojim možete doći do trajektnog terminala. Izvan zračne luke pronaći ćete autobusne stanice na kojima možete uhvatiti lokalne linije koje će vas odvesti izravno do terminala.

Autobusna linija ALSA S4 preporučuje se za dolazak do trajektnog terminala iz zračne luke. Polasci su redoviti, a putovanje traje oko 25 minuta. Cijena karte je oko 2€.

Ako više volite uzeti taksi, ispred zračne luke dostupni su taksiji spremni da vas odvezu do trajektnog terminala. Vožnja taksijem traje oko 15 minuta i košta oko 15 €.

Automobilom s glavnih prometnica

Ako se planirate voziti do trajektnog terminala, naći ćete jasno vidljivu signalizaciju duž glavnih cesta koje vode izravno do terminala.

S autoceste A-10 izađite na izlaz s oznakom Santander Ferry Terminal. Zatim slijedite znakove do terminala.

Kada stignete na trajektnu luku, naći ćete parkiralište na kojem možete parkirati svoj automobil.

Ne zaboravite provjeriti raspored i dostupnost trajekta prije polaska kako biste u skladu s tim isplanirali svoj dolazak na terminal.

Luka dolaska u Plymouth

Brodovi Brittany Ferries stižu u Plymouth iz sljedećih luka:

Plymouth Ferry Terminal
Kartica

Kada stignete trajektom, vjerojatno se pitate kako jednostavno doći do različitih bitnih mjesta u gradu kao što su željeznički kolodvor, zračna luka i centar grada. Srećom, postoji nekoliko rješenja prijevoza prilagođenih vašim potrebama, bilo javnim prijevozom, taksijem ili osobnim automobilom. Evo različitih opcija koje su vam dostupne:

Do stanice:

Javnim prijevozom:
  • Ova opcija zahtijeva pješačenje do stanice "Zapadni prilaz" kako biste sjeli na autobusnu liniju 2, 16, 43 ili 51 koja će vas odvesti direktno do kolodvora. Ukupno vrijeme putovanja je otprilike 30 minuta, a cijena karte je otprilike £2,50.
Taksijem:
  • Mnogi taksiji dostupni su izvan trajektnog terminala. Ako ga nema, ne ustručavajte se zatražiti recepciju na trajektnom terminalu kako bi netko mogao biti pozvan za vas. Putovanje do stanice trebalo bi trajati oko 10 minuta, a cijena je oko £10.

Do zračne luke Exeter:

Javnim prijevozom:
  • Uzmite Megabus autobus iz središta Plymoutha do stanice "Exeter - Exeter Honiton Road", zatim sjednite na autobus 4A koji će vas odvesti izravno do zračne luke. Vrijeme putovanja je otprilike 2 sata i 15 minuta.
Taksijem:
  • Taxi i Uber usluge dostupne su izvan trajektnog terminala i mogu vas odvesti izravno do zračne luke. Vožnja taksijem trebala bi trajati otprilike 60 minuta.
Osobnim automobilom:
  • Od trajektnog terminala slijedite putokaze prema zračnoj luci. Vožnja bi trebala trajati oko 60 minuta, a u blizini zračne luke postoje parkirališta koja se plaćaju.

Do centra grada:

Hodati:
  • Do centra grada Plymoutha potrebno je otprilike 20-25 minuta hoda. Trajektno pristanište nalazi se sasvim blizu centra grada.
Javnim prijevozom:
  • U Plymouthu prometuju brojne autobusne linije koje služe svim većim mjestima u središtu grada. Cijena ulaznice je otprilike £2,50.
Taksijem:
  • Mnogi taksiji dostupni su izvan trajektnog terminala. Putovanje do centra grada trebalo bi trajati oko 5-10 minuta, a cijena je oko £10.
Automobilom :
  • Od trajektnog pristaništa pratite putokaze prema centru grada. Vožnja bi trebala trajati oko 10 minuta, au centru grada postoje parkirališta koja se plaćaju.
Ostali alternativni prijelazi između Santander i Plymouth
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santander do Plymouth, trebat će vam najmanje 21 sati 30 min da prijeđete 771 km između Santander i Plymouth.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santander i Plymouth) i trajektnoj tvrtki (Brittany Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Santander i Plymouth.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Santander i Plymouth: Brittany Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Brittany Ferries.

Za vožnju brodom od Santander do Plymouth možete pronaći cijene između 160 € za najnižu i 814 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 430 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Plymouth iz luke Santander.

Posljednji brod za Plymouth obično isplovljava u 17:00 iz luke Santander.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska