Putovanje trajektom Santa Teresa Di Gallura Korzika

Putovanje trajektom iz Santa Teresa Di Gallura u Korzika odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Santa Teresa Di Gallura u Korzika upravlja 4 brodskih kompanija (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ili Ichnusa Lines) koje opslužuju luke Bonifacio i Santa Teresa Di Gallura.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Santa Teresa Di Gallura Korzika, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy i Ichnusa Lines.

Najbrži prijelaz traje 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na udaljenosti od 15 km, a najduži 1 sati (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na udaljenosti od 15 km.

Trajekt Santa Teresa Di Gallura Korzika u brojkama

Sletjeti
Italija
Francuska
Broj križanja
11 prelazaka dnevno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
4
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Santa Teresa Di Gallura Korzika

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Santa Teresa Di Gallura Korzika. Usporedite ponude Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy i Ichnusa Lines i rezervirajte svoju kartu za brod Santa Teresa Di Gallura Korzika.

Sve trajektne linije Santa Teresa Di Gallura Korzika

Tražite li trajekt Santa Teresa Di Gallura Korzika? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Santa Teresa Di Gallura i Korzika. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Moby Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Santa Teresa Di Gallura ili Bonifacio, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Santa Teresa Di Gallura Korzika koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ili Ichnusa Lines. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Santa Teresa Di Gallura i Korzika!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Santa Teresa Di Gallura Korzika - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Santa Teresa Di Gallura do Korzika

Korzika: Dolazak trajektom iz Santa Teresa Di Gallura i istraživanje regije

Korzika: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje na Korziku općenito je proljeće (svibanj i lipanj) ili jesen (rujan i listopad). U tim razdobljima temperature su blage i ugodne, a kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzija. Dani su sunčani, ali ne prevrući, što je idealno za razgledavanje i uživanje na prekrasnim otočkim plažama. Osim toga, ove su sezone manje turističke, što znači manje gužve i pristupačnije cijene.

Ljeti Korzika bilježi ogroman priljev turista, uglavnom u srpnju i kolovozu. Temperature mogu doseći i do 35 stupnjeva Celzijevih, čineći dane iznimno vrućima. Ako volite visoke temperature i ne smetaju vam gužve, ljeto bi moglo biti dobra opcija za vas. Međutim, važno je napomenuti da plaže mogu biti prepune, a smještaj skuplji.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None