Santa Maria Salina
Izravno putovanje do Panarea trajekt
Panarea
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santa Maria Salina do Panarea?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santa Maria Salina - Panarea? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santa Maria Salina do Panarea zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santa Maria Salina do Panarea može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santa Maria Salina do Panarea bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santa Maria Salina Panarea prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santa Maria Salina i Panarea, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santa Maria Salina - Panarea

Polazna luka
Santa Maria Salina
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Panarea
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
20 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santa Maria Salina Panarea: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santa Maria Salina do Panarea pronaći ćete karte između 9 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 69 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santa Maria Salina Panarea je 29 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santa Maria Salina do Panarea je 44 min. Najsporijim trajektima trebat će 55 min da stignu do Panarea, dok će najbrži brodovi stići u Panarea za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santa Maria Salina u 08:40. Posljednji brod za Panarea napušta luku Santa Maria Salina u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santa Maria Salina Panarea
29 €
Raspon cijena trajekta Santa Maria Salina Panarea (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
9 € - 69 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santa Maria Salina Panarea
44 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Panarea
08:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Panarea
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Panarea
09:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Panarea
19:25

Zašto ići trajektom iz Santa Maria Salina u Panarea?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santa Maria Salina do Panarea može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Panarea. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santa Maria Salina-Panarea idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Santa Maria Salina Panarea, pristupite vanjskim dijelovima broda Liberty Lines ili Siremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Panarea započnete puni energije.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Santa Maria Salina na trajektu Liberty Lines ili Siremar koji će 20 km do Panarea putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Panarea!
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Panarea ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Santa Maria Salina Panarea na trajektu Liberty Lines ili Siremar imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Santa Maria Salina i Panarea?

Ako želite putovati između Santa Maria Salina i Panarea trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Santa Maria Salina Panarea
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santa Maria Salina-Panarea i rezervirati kartu za Liberty Lines između Santa Maria Salina i Panarea. Liberty Lines ima 5 prelazaka dnevno u Panarea iz Santa Maria Salina, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Liberty Lines
30 min
5 prelazaka dnevno
Siremar Santa Maria Salina Panarea
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santa Maria Salina-Panarea i rezervirati kartu za Siremar između Santa Maria Salina i Panarea. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Santa Maria Salina? Gdje brodovi stižu u Panarea?

Polazna luka u Santa Maria Salina

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Panarea iz sljedećih luka Santa Maria Salina:

Salina
Kartica

Luka dolaska u Panarea

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Panarea iz sljedećih luka:

Panarea
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santa Maria Salina do Panarea, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 20 km između Santa Maria Salina i Panarea.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santa Maria Salina i Panarea) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Santa Maria Salina i Panarea.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Santa Maria Salina i Panarea: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Santa Maria Salina i Panarea prijeći ćete 20 km.

Za vožnju brodom od Santa Maria Salina do Panarea možete pronaći cijene između 9 € za najnižu i 69 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 29 €.

Prvi brod polazi u 08:40 za Panarea iz luke Santa Maria Salina.

Posljednji brod za Panarea obično isplovljava u 18:30 iz luke Santa Maria Salina.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska