Putovanje trajektom Santa Maria Salina Kalabrija

Putovanje trajektom iz Santa Maria Salina u Kalabrija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Santa Maria Salina u Kalabrija upravlja 1 brodskih kompanija (Liberty Lines) koje opslužuju luke Reggio Calabria, Vibo Valentia i Santa Maria Salina.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Santa Maria Salina Kalabrija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Liberty Lines.

Trajekt Santa Maria Salina Kalabrija u brojkama

Sletjeti
Italija
Broj križanja
2 prelazaka tjedno
Broj priključaka
3
Broj trajektnih veza
2
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Santa Maria Salina Kalabrija

Tražite li trajekt Santa Maria Salina Kalabrija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Santa Maria Salina i Kalabrija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Liberty Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Santa Maria Salina, Vibo Valentia ili Reggio Calabria, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Santa Maria Salina Kalabrija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Liberty Lines. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 2 trajektnih ruta između Santa Maria Salina i Kalabrija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Santa Maria Salina Kalabrija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Santa Maria Salina do Kalabrija

Kalabrija: Dolazak trajektom iz Santa Maria Salina i istraživanje regije

Kalabrija je poznata po prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i slikovitoj obali. Kada stignete, svakako posjetite Tropeu, mali primorski gradić smješten na litici s pogledom na Tirensko more. Prošećite uskim ulicama i divite se zadivljujućem panoramskom pogledu. Plaža Tropea, s finim pijeskom i tirkiznom vodom, također je obavezna.

Još jedno mjesto za istraživanje je Reggio Calabria, najvažniji grad u regiji. Ovdje možete posjetiti Nacionalni arheološki muzej u kojem se nalaze poznati Riace Bronzes, brončane statue iz 5. stoljeća pr. otkriven uz obalu Kalabrije. Također uživajte u šetnji Lungomareom, šetalištem uz more, kako biste se divili Mesinskom tjesnacu i vulkanu Etna u pozadini.

Kalabrija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Ako planirate putovati u Kalabriju, proljeće, od ožujka do lipnja, smatra se jednim od najboljih godišnjih doba za to. Temperature počinju rasti, kreću se između 15 i 25 Celzijevih stupnjeva, a sunce je darežljivo. Vrtovi i krajolik su u punom cvatu, nudeći veličanstven krajolik. Također je idealno vrijeme za uživanje u obali i plažama prije nego što stignu ljetne gužve.

Ljeto u Kalabriji može biti vruće i suho, s temperaturama koje ponekad prelaze 30 stupnjeva Celzijusa. Srpanj i kolovoz su najtopliji mjeseci, a ako volite vrućinu i ljetne aktivnosti, ovo je idealno vrijeme da posjetite poznata ljetovališta u regiji, kao što su Tropea ili Capo Vaticano. Ipak, budite spremni na navale turista i prepune plaže.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None