Santa Cruz de La Palma
Izravno putovanje do La Gomera trajekt
La Gomera
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santa Cruz de La Palma do La Gomera?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santa Cruz de La Palma - La Gomera? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santa Cruz de La Palma do La Gomera zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santa Cruz de La Palma do La Gomera može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santa Cruz de La Palma do La Gomera bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas ili Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santa Cruz de La Palma La Gomera prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santa Cruz de La Palma i La Gomera, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santa Cruz de La Palma - La Gomera

Polazna luka
Santa Cruz de La Palma
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
La Gomera
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
84 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santa Cruz de La Palma La Gomera: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santa Cruz de La Palma do La Gomera pronaći ćete karte između 49 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 144 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santa Cruz de La Palma La Gomera je 91 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santa Cruz de La Palma do La Gomera je 4 sati 42 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati 50 min da stignu do La Gomera, dok će najbrži brodovi stići u La Gomera za 3 sati 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santa Cruz de La Palma u 04:00. Posljednji brod za La Gomera napušta luku Santa Cruz de La Palma u 17:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santa Cruz de La Palma La Gomera
91 €
Raspon cijena trajekta Santa Cruz de La Palma La Gomera (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
49 € - 144 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santa Cruz de La Palma La Gomera
4 sati 42 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za La Gomera
04:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za La Gomera
17:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u La Gomera
09:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u La Gomera
21:50

Zašto ići trajektom iz Santa Cruz de La Palma u La Gomera?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santa Cruz de La Palma do La Gomera može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u La Gomera. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santa Cruz de La Palma-La Gomera idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Santa Cruz de La Palma u La Gomera rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Santa Cruz de La Palma La Gomera opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Naviera Armas ili Fred Olsen Express dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u La Gomera započeti već odmorni.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Santa Cruz de La Palma La Gomera potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U La Gomera ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Santa Cruz de La Palma i La Gomera?

Ako želite putovati između Santa Cruz de La Palma i La Gomera trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Santa Cruz de La Palma La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santa Cruz de La Palma-La Gomera i rezervirati kartu za Naviera Armas između Santa Cruz de La Palma i La Gomera. Naviera Armas ima 6 prelazaka tjedno u La Gomera iz Santa Cruz de La Palma, a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Naviera Armas
2 sati 20 min
6 prelazaka tjedno
Fred Olsen Express Santa Cruz de La Palma La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santa Cruz de La Palma-La Gomera i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Santa Cruz de La Palma i La Gomera. Fred Olsen Express ima 10 prelazaka tjedno u La Gomera iz Santa Cruz de La Palma, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Fred Olsen Express
2 sati
10 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Santa Cruz de La Palma? Gdje brodovi stižu u La Gomera?

Polazna luka u Santa Cruz de La Palma

Trajekti Naviera Armas ili Fred Olsen Express polaze za La Gomera iz sljedećih luka Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Kartica

Luka dolaska u La Gomera

Brodovi Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u La Gomera iz sljedećih luka:

La Gomera
Kartica
San Sebastian de la Gomera
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santa Cruz de La Palma do La Gomera, trebat će vam najmanje 2 sati da prijeđete 84 km između Santa Cruz de La Palma i La Gomera.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santa Cruz de La Palma i La Gomera) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Fred Olsen Express). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Santa Cruz de La Palma i La Gomera.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Santa Cruz de La Palma i La Gomera: Naviera Armas i Fred Olsen Express.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijekom vašeg prijelaza između Santa Cruz de La Palma i La Gomera prijeći ćete 84 km.

Za vožnju brodom od Santa Cruz de La Palma do La Gomera možete pronaći cijene između 49 € za najnižu i 144 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 91 €.

Prvi brod polazi u 04:00 za La Gomera iz luke Santa Cruz de La Palma.

Posljednji brod za La Gomera obično isplovljava u 17:00 iz luke Santa Cruz de La Palma.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska