Santa Cruz das Flores
Izravno putovanje do Corvo trajekt
Corvo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santa Cruz das Flores do Corvo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santa Cruz das Flores - Corvo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santa Cruz das Flores do Corvo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santa Cruz das Flores do Corvo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santa Cruz das Flores do Corvo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Atlanticoline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santa Cruz das Flores Corvo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Atlanticoline nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santa Cruz das Flores i Corvo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santa Cruz das Flores - Corvo

Polazna luka
Santa Cruz das Flores
Portugal
Azori
Luka dolaska
Corvo
Portugal
Azori
Udaljenost
24 km
Trajektne tvrtke
Atlanticoline
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santa Cruz das Flores Corvo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santa Cruz das Flores do Corvo pronaći ćete karte između 11 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 11 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santa Cruz das Flores Corvo je 11 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santa Cruz das Flores do Corvo je 40 min. Najsporijim trajektima trebat će 40 min da stignu do Corvo, dok će najbrži brodovi stići u Corvo za 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santa Cruz das Flores u 09:30. Posljednji brod za Corvo napušta luku Santa Cruz das Flores u 18:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santa Cruz das Flores Corvo
11 €
Raspon cijena trajekta Santa Cruz das Flores Corvo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
11 € - 11 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santa Cruz das Flores Corvo
40 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Corvo
09:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Corvo
18:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Corvo
10:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Corvo
18:40

Koje tvrtke pružaju usluge između Santa Cruz das Flores i Corvo?

Ako želite putovati između Santa Cruz das Flores i Corvo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Atlanticoline koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Atlanticoline Santa Cruz das Flores Corvo
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektna tvrtka sa sjedištem u Funchalu, Portugal, koja nudi trajektne usluge između Azorskih otoka i portugalske obale. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santa Cruz das Flores-Corvo i rezervirati kartu za Atlanticoline između Santa Cruz das Flores i Corvo. Atlanticoline ima 3 prelazaka dnevno u Corvo iz Santa Cruz das Flores, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Atlanticoline
40 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Santa Cruz das Flores? Gdje brodovi stižu u Corvo?

Polazna luka u Santa Cruz das Flores

Trajekti Atlanticoline polaze za Corvo iz sljedećih luka Santa Cruz das Flores:

Santa Cruz
Kartica

Luka dolaska u Corvo

Brodovi Atlanticoline stižu u Corvo iz sljedećih luka:

Corvo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska