San Nicola
Izravno putovanje do Vieste trajekt
Vieste
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od San Nicola do Vieste?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju San Nicola - Vieste? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od San Nicola do Vieste zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od San Nicola do Vieste može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od San Nicola do Vieste bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt San Nicola Vieste prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između San Nicola i Vieste, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu San Nicola - Vieste

Polazna luka
San Nicola
Italija
Apulija
Luka dolaska
Vieste
Italija
Apulija
Udaljenost
61 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između San Nicola i Vieste?

Ako želite putovati između San Nicola i Vieste trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Nicola Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Nicola-Vieste i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između San Nicola i Vieste. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo

Odakle polaze trajekti u San Nicola? Gdje brodovi stižu u Vieste?

Polazna luka u San Nicola

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo polaze za Vieste iz sljedećih luka San Nicola:

San Nicola
Kartica

Luka dolaska u Vieste

Brodovi NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Vieste iz sljedećih luka:

Vieste
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska