San Domino
Izravno putovanje do Vieste trajekt
Vieste
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od San Domino do Vieste?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju San Domino - Vieste? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od San Domino do Vieste zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od San Domino do Vieste može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od San Domino do Vieste bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt San Domino Vieste prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između San Domino i Vieste, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu San Domino - Vieste

Polazna luka
San Domino
Italija
Apulija
Luka dolaska
Vieste
Italija
Apulija
Udaljenost
62 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt San Domino Vieste: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od San Domino do Vieste pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 24 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji San Domino Vieste je 24 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od San Domino do Vieste je 2 sati 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Vieste, dok će najbrži brodovi stići u Vieste za 2 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke San Domino u 16:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom San Domino Vieste
24 €
Raspon cijena trajekta San Domino Vieste (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 24 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom San Domino Vieste
2 sati 20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Vieste
16:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Vieste
18:55

Zašto ići trajektom iz San Domino u Vieste?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od San Domino do Vieste može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Vieste. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt San Domino-Vieste idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Vieste ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza San Domino Vieste na Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U San Domino, iz luke, prošećite palubom broda NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Vieste započnete puni energije.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u San Domino ukrcate na trajekt NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Vieste. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici za više informacija.

Koje tvrtke pružaju usluge između San Domino i Vieste?

Ako želite putovati između San Domino i Vieste trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Vieste
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Vieste i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između San Domino i Vieste. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 7 prelazaka tjedno u Vieste iz San Domino, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
1 sati 30 min
7 prelazaka tjedno
MS&G San Domino Vieste
MS&G
Tvrtka MS&G osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka San Domino i Vieste. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Vieste i rezervirati kartu za MS&G između San Domino i Vieste. Više informacija o MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Vieste
Gruppo Armatori Garganici
Tvrtka Gruppo Armatori Garganici osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka San Domino i Vieste. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Vieste i rezervirati kartu za Gruppo Armatori Garganici između San Domino i Vieste. Više informacija o Gruppo Armatori Garganici

Odakle polaze trajekti u San Domino? Gdje brodovi stižu u Vieste?

Polazna luka u San Domino

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici polaze za Vieste iz sljedećih luka San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Kartica

Luka dolaska u Vieste

Brodovi Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Vieste iz sljedećih luka:

Vieste
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od San Domino do Vieste, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 62 km između San Domino i Vieste.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između San Domino i Vieste) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između San Domino i Vieste.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju San Domino i Vieste: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Prije rezervacije usporedite cijene NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta San Domino Vieste, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između San Domino i Vieste prijeći ćete 62 km.

Za vožnju brodom od San Domino do Vieste možete pronaći cijene između 24 € za najnižu i 24 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 24 €.

Prvi brod polazi u 16:35 za Vieste iz luke San Domino.

Kako se odvija trajektni prijelaz San Domino Vieste?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između San Domino i Vieste. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja San Domino Vieste na trajektima NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u San Domino do iskrcaja u Vieste. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o San Domino i Vieste.

Spreman za ukrcaj u San Domino

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom San Domino Vieste, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci San Domino / Morate stići u luku San Domino dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz San Domino Vieste / U San Domino predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektnom terminalu San Domino. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Vieste / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu San Domino koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

San Domino Vieste prijelaz: na brodu...

Na brodovima Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo ima za svakoga ponešto. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Vieste je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Vieste:

  • Trajekt ulazi u luku Vieste / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Vieste.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz San Domino u Vieste u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Vieste.
  • Siđite s broda i Vieste je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Vieste. Napokon, napustite luku i Vieste vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska