San Domino
Izravno putovanje do Termoli trajekt
Termoli
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od San Domino do Termoli?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju San Domino - Termoli? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od San Domino do Termoli zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od San Domino do Termoli može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od San Domino do Termoli bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt San Domino Termoli prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između San Domino i Termoli, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu San Domino - Termoli

Polazna luka
San Domino
Italija
Apulija
Luka dolaska
Termoli
Italija
Molise
Udaljenost
42 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt San Domino Termoli: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od San Domino do Termoli pronaći ćete karte između 26 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 31 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji San Domino Termoli je 28 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od San Domino do Termoli je 1 sati. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do Termoli, dok će najbrži brodovi stići u Termoli za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke San Domino u 10:00. Posljednji brod za Termoli napušta luku San Domino u 18:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom San Domino Termoli
28 €
Raspon cijena trajekta San Domino Termoli (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
26 € - 31 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom San Domino Termoli
1 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Termoli
10:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Termoli
18:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Termoli
11:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Termoli
19:45

Zašto ići trajektom iz San Domino u Termoli?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od San Domino do Termoli može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Termoli. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt San Domino-Termoli idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe San Domino Termoli, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Tijekom cijelog putovanja od San Domino do Termoli, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje San Domino-Termoli mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza San Domino Termoli na Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između San Domino i Termoli?

Ako želite putovati između San Domino i Termoli trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo San Domino Termoli
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Termoli i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između San Domino i Termoli. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 3 prelazaka dnevno u Termoli iz San Domino, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
3 prelazaka dnevno
MS&G San Domino Termoli
MS&G
Tvrtka MS&G osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka San Domino i Termoli. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Termoli i rezervirati kartu za MS&G između San Domino i Termoli. Više informacija o MS&G
Gruppo Armatori Garganici San Domino Termoli
Gruppo Armatori Garganici
Tvrtka Gruppo Armatori Garganici osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka San Domino i Termoli. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata San Domino-Termoli i rezervirati kartu za Gruppo Armatori Garganici između San Domino i Termoli. Više informacija o Gruppo Armatori Garganici

Odakle polaze trajekti u San Domino? Gdje brodovi stižu u Termoli?

Polazna luka u San Domino

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici polaze za Termoli iz sljedećih luka San Domino:

Parco Nazionale del Gargano
Kartica

Luka dolaska u Termoli

Brodovi Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Termoli iz sljedećih luka:

Termoli
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od San Domino do Termoli, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 42 km između San Domino i Termoli.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između San Domino i Termoli) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između San Domino i Termoli.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju San Domino i Termoli: NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici.

Prije rezervacije usporedite cijene NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G, Gruppo Armatori Garganici na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta San Domino Termoli, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između San Domino i Termoli prijeći ćete 42 km.

Za vožnju brodom od San Domino do Termoli možete pronaći cijene između 26 € za najnižu i 31 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 28 €.

Prvi brod polazi u 10:00 za Termoli iz luke San Domino.

Posljednji brod za Termoli obično isplovljava u 18:45 iz luke San Domino.

Vaše iskustvo prijelaza San Domino Termoli

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između San Domino i Termoli. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u San Domino do iskrcaja u Termoli kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G i Gruppo Armatori Garganici. Također ćete pronaći praktične informacije o San Domino i Termoli.

Polazak trajektom iz San Domino

Prije nego što započne putovanje trajektom San Domino Termoli, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci San Domino / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu San Domino. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz San Domino Termoli / U San Domino predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na trajektnom terminalu San Domino. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Termoli / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu San Domino koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti NLG - Navigazione Libera del Golfo, MS&G ili Gruppo Armatori Garganici obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu San Domino Termoli trajekta

Na brodu Gruppo Armatori Garganici, MS&G ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Termoli je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Termoli:

  • Trajekt ulazi u luku Termoli / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Termoli. Stoga nema potrebe za žurbom. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Termoli s vanjskih paluba.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz San Domino u Termoli u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Termoli.
  • Siđite s broda i Termoli je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Termoli. Napokon, napustite luku i Termoli vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska