Salerno
Izravno putovanje do Positano trajekt
Positano
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Salerno do Positano?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Salerno - Positano? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Salerno do Positano zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Salerno do Positano može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Salerno do Positano bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Salerno Positano prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Salerno i Positano, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Salerno - Positano

Polazna luka
Salerno
Italija
Campania
Luka dolaska
Positano
Italija
Campania
Udaljenost
24 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar
Učestalost križanja
9 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Salerno Positano: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Salerno do Positano pronaći ćete karte između 17 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 21 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Salerno Positano je 18 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Salerno do Positano je 1 sati 3 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Positano, dok će najbrži brodovi stići u Positano za 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Salerno u 08:20. Posljednji brod za Positano napušta luku Salerno u 11:20.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Salerno Positano
18 €
Raspon cijena trajekta Salerno Positano (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
17 € - 21 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Salerno Positano
1 sati 3 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Positano
08:20
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Positano
11:20
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Positano
09:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Positano
12:20

Zašto ići trajektom iz Salerno u Positano?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Salerno do Positano može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Positano. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Salerno-Positano idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Salerno Positano potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Positano ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Salerno Positano je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Positano stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za brižno osoblje
Svaku minutu prijelaza Salerno Positano, od ukrcaja u luci Salerno do iskrcaja u Positano, kvalificirano i nasmijano osoblje iz NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar stoji vam na raspolaganju kako bi osigurali ugodan provod. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Salerno i Positano?

Ako želite putovati između Salerno i Positano trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Salerno Positano
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Salerno-Positano i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Salerno i Positano. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 7 prelazaka tjedno u Positano iz Salerno, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
40 min
7 prelazaka tjedno
Alicost Salerno Positano
Alicost
Tvrtka Alicost osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Salerno i Positano. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Salerno-Positano i rezervirati kartu za Alicost između Salerno i Positano. Više informacija o Alicost
Positano Jet Salerno Positano
Positano Jet
Tvrtka Positano Jet osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Salerno i Positano. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Salerno-Positano i rezervirati kartu za Positano Jet između Salerno i Positano. Više informacija o Positano Jet
Travelmar Salerno Positano
Travelmar
Tvrtka Travelmar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Salerno i Positano. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Salerno-Positano i rezervirati kartu za Travelmar između Salerno i Positano. Travelmar ima 8 prelazaka dnevno u Positano iz Salerno, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Travelmar
1 sati 10 min
8 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Salerno? Gdje brodovi stižu u Positano?

Polazna luka u Salerno

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar polaze za Positano iz sljedećih luka Salerno:

Salerno
Kartica
Salerno
Kartica

Luka dolaska u Positano

Brodovi Travelmar, Positano Jet, Alicost ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Positano iz sljedećih luka:

Positano
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Salerno do Positano, trebat će vam najmanje 40 min da prijeđete 24 km između Salerno i Positano.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Salerno i Positano) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Travelmar). Trenutno postoji 9 prelazaka dnevno između Salerno i Positano.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Salerno i Positano: NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Travelmar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar.

Prije rezervacije usporedite cijene NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet, Travelmar na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Salerno Positano, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Salerno i Positano prijeći ćete 24 km.

Za vožnju brodom od Salerno do Positano možete pronaći cijene između 17 € za najnižu i 21 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 18 €.

Prvi brod polazi u 08:20 za Positano iz luke Salerno.

Posljednji brod za Positano obično isplovljava u 11:20 iz luke Salerno.

Kako se odvija trajektni prijelaz Salerno Positano?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Salerno i Positano, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Salerno do iskrcaja u Positano kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet i Travelmar. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Salerno i Positano.

Ukrcaj u Salerno

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Salerno Positano, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Salerno / Javite se na trajektnom terminalu Salerno u roku koji odredi tvrtka NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Salerno Positano / Na trajektnom terminalu Salerno pronađite šaltere NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Positano / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Salerno koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja NLG - Navigazione Libera del Golfo, Alicost, Positano Jet ili Travelmar za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Salerno Positano trajekta

Na brodu Travelmar, Positano Jet, Alicost ili NLG - Navigazione Libera del Golfo na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Positano je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Positano:

  • Luka Positano je na vidiku / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Positano. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Positano s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Salerno u Positano u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Positano.
  • Siđite s broda i Positano je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Positano može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Positano počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska