Putovanje trajektom Saint-Nazaire Asturija

Putovanje trajektom iz Saint-Nazaire u Asturija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Saint-Nazaire u Asturija upravlja 1 brodskih kompanija (GLD Atlantique) koje opslužuju luke Gijon i Saint-Nazaire.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Saint-Nazaire Asturija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove GLD Atlantique.

Trajekt Saint-Nazaire Asturija u brojkama

Sletjeti
Francuska
Španija
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Saint-Nazaire Asturija

Tražite li trajekt Saint-Nazaire Asturija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Saint-Nazaire i Asturija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti GLD Atlantique nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Saint-Nazaire ili Gijon, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Saint-Nazaire Asturija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući GLD Atlantique. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Saint-Nazaire i Asturija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Saint-Nazaire Asturija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Saint-Nazaire do Asturija

Asturija: Dolazak trajektom iz Saint-Nazaire i istraživanje regije

Započnite svoje putovanje u Oviedu, glavnom gradu Asturije. Prošećite njegovim popločanim ulicama, divite se njegovim veličanstvenim zgradama i istražite povijesnu četvrt. Ne propustite katedralu San Salvador i kazalište Campoamor, u kojem se svake godine održava ceremonija dodjele nagrada Princeza od Asturije.

Slijedi putovanje u Gijón, drugi najveći grad u regiji. Ovdje se možete opustiti na zlatnim pješčanim plažama, posjetiti željeznički muzej ili prošetati šetnicom uz more. Ne propustite plažu San Lorenzo, jednu od najljepših u regiji.

Asturija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Asturiji nedvojbeno je ljeto, od lipnja do rujna. Tijekom ovih mjeseci temperature se kreću između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih, što omogućuje uživanje u šetnjama na otvorenom, prekrasnim plažama i slikovitim krajolicima. Dani su također duži, što vam daje više vremena za istraživanje područja.

S druge strane, ako ne volite gužve i preferirate blaže temperature, proljeće i jesen mogu biti idealno vrijeme za putovanje u Asturiju. Prosječne temperature variraju između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih tijekom ovih sezona, što je idealno za aktivnosti na otvorenom, planinarenje i razgledavanje. Osim toga, krajolici su još impresivniji sa svijetlim bojama jeseni ili cvijećem koje cvjeta u proljeće.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None