Putovanje trajektom Rostock Gotland

Putovanje trajektom iz Rostock u Gotland odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Rostock u Gotland upravlja 1 brodskih kompanija (Hansa Destinations) koje opslužuju luke Visby i Rostock.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Rostock Gotland, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Hansa Destinations.

Trajekt Rostock Gotland u brojkama

Sletjeti
Njemačka
Švedska
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Rostock Gotland

Tražite li trajekt Rostock Gotland? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Rostock i Gotland. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Hansa Destinations nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Rostock ili Visby, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Rostock Gotland koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Hansa Destinations. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Rostock i Gotland!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Rostock Gotland - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Rostock do Gotland

Gotland: Dolazak trajektom iz Rostock i istraživanje regije

Gotland: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Gotlandu je ljeto, od lipnja do kolovoza. U tom razdoblju na otoku vladaju ugodne temperature koje se kreću u prosjeku od 15°C do 25°C. Dani su dugi, s do 18 sunčanih sati dnevno, što daje dovoljno vremena za istraživanje brojnih atrakcija otoka. Tople i blage temperature također omogućuju kupanje u vodama Baltičkog mora.

S druge strane, najgora sezona za posjet Gotlandu je zima, od prosinca do veljače. Temperature značajno padaju, u prosjeku od -4°C do 2°C. Vremenski uvjeti mogu biti teški, s jakim vjetrovima i čestim snježnim padalinama. Većina turističkih atrakcija je zatvorena u to vrijeme, a kretanje po otoku može biti teško zbog snježnih ili zaleđenih cesta.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None