Preporučena ruta
Rosslare
Izravno putovanje do Cherbourg trajekt
Cherbourg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rosslare
Putovanje vlak, autobus za Dublin
Dublin
Putovanje trajekt za Cherbourg
Cherbourg
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rosslare do Cherbourg?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rosslare - Cherbourg? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rosslare do Cherbourg zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rosslare do Cherbourg može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rosslare do Cherbourg bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ili Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rosslare Cherbourg prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rosslare i Cherbourg, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rosslare - Cherbourg

Polazna luka
Rosslare
Irska
Luka dolaska
Cherbourg
Francuska
Normandija
Udaljenost
444 km
Trajektne tvrtke
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
16 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rosslare Cherbourg: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rosslare do Cherbourg pronaći ćete karte između 75 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 673 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rosslare Cherbourg je 267 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rosslare do Cherbourg je 17 sati 18 min. Najsporijim trajektima trebat će 18 sati da stignu do Cherbourg, dok će najbrži brodovi stići u Cherbourg za 16 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rosslare u 16:45. Posljednji brod za Cherbourg napušta luku Rosslare u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rosslare Cherbourg
267 €
Raspon cijena trajekta Rosslare Cherbourg (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
75 € - 673 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rosslare Cherbourg
17 sati 18 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cherbourg
16:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cherbourg
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cherbourg
10:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cherbourg
16:00

Zašto ići trajektom iz Rosslare u Cherbourg?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rosslare do Cherbourg može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Cherbourg. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rosslare-Cherbourg idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Rosslare do Cherbourg. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Rosslare Cherbourg na Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Rosslare Cherbourg potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Cherbourg ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Rosslare Cherbourg, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Koje tvrtke pružaju usluge između Rosslare i Cherbourg?

Ako želite putovati između Rosslare i Cherbourg trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Rosslare Cherbourg
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rosslare-Cherbourg i rezervirati kartu za Stena Line između Rosslare i Cherbourg. Više informacija o Stena Line
Brittany Ferries Rosslare Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rosslare-Cherbourg i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Rosslare i Cherbourg. Brittany Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Cherbourg iz Rosslare, a vrijeme putovanja je 16 sati. Više informacija o Brittany Ferries
16 sati
1 prelazaka tjedno
Irish Ferries Rosslare Cherbourg
Irish Ferries
Tvrtka Irish Ferries upravlja pomorskim vezama između Irske i Velike Britanije te između Irske i Francuske. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rosslare-Cherbourg i rezervirati kartu za Irish Ferries između Rosslare i Cherbourg. Više informacija o Irish Ferries
Celtic Link Ferries Rosslare Cherbourg
Celtic Link Ferries
Tvrtka Celtic Link Ferries osigurava prijelaze u Francuska i Irska, a posebno pomorske veze između luka Rosslare i Cherbourg. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rosslare-Cherbourg i rezervirati kartu za Celtic Link Ferries između Rosslare i Cherbourg. Više informacija o Celtic Link Ferries

Odakle polaze trajekti u Rosslare? Gdje brodovi stižu u Cherbourg?

Polazna luka u Rosslare

Trajekti Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries polaze za Cherbourg iz sljedećih luka Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Kartica

Luka dolaska u Cherbourg

Brodovi Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line stižu u Cherbourg iz sljedećih luka:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartica

Bilo da želite ići na kolodvor (željeznički i/ili cestovni), zračnu luku ili centar grada, u nastavku ćete pronaći sve potrebne informacije:

Do stanice:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Autobusna linija: Linija 3
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Do zračne luke:

Taksijem:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Okvirna cijena: 25€

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Parking dostupan u zračnoj luci (varijabilne cijene)

Do centra grada:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 5 minuta
- Autobusna linija: Linija 1
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Taksijem:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Okvirna cijena: 15 € u lokalnoj valuti

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Dostupna parkirališta u centru grada (varijabilne cijene)

Ostali alternativni prijelazi između Rosslare i Cherbourg
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rosslare do Cherbourg, trebat će vam najmanje 16 sati da prijeđete 444 km između Rosslare i Cherbourg.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rosslare i Cherbourg) i trajektnoj tvrtki (Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries i Celtic Link Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Rosslare i Cherbourg.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Rosslare i Cherbourg: Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries i Celtic Link Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rosslare Cherbourg, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rosslare i Cherbourg prijeći ćete 444 km.

Za vožnju brodom od Rosslare do Cherbourg možete pronaći cijene između 75 € za najnižu i 673 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 267 €.

Prvi brod polazi u 16:45 za Cherbourg iz luke Rosslare.

Posljednji brod za Cherbourg obično isplovljava u 22:00 iz luke Rosslare.

Kako se odvija trajektni prijelaz Rosslare Cherbourg?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rosslare i Cherbourg. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Rosslare do iskrcaja u Cherbourg kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries i Stena Line. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Rosslare i Cherbourg.

Spreman za ukrcaj u Rosslare

Prije nego što započne putovanje trajektom Rosslare Cherbourg, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Rosslare / Javite se na trajektnom terminalu Rosslare u roku koji odredi tvrtka Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Rosslare Cherbourg / U Rosslare predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line na trajektnom terminalu Rosslare. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Cherbourg / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Rosslare koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Brittany Ferries ili Stena Line dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Rosslare Cherbourg prijelaz: na brodu...

Na brodu Stena Line, Brittany Ferries, Irish Ferries ili Celtic Link Ferries svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Cherbourg je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Cherbourg:

  • Trajekt ulazi u luku Cherbourg / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Cherbourg s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Rosslare u Cherbourg u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Cherbourg.
  • Siđite s broda i istražite Cherbourg / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Cherbourg. Napokon, napustite luku i Cherbourg vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska