Preporučena ruta
Roscoff
Izravno putovanje do Plymouth trajekt
Plymouth
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Roscoff
Putovanje trajekt za Cork
Cork
Putovanje let za Cardiff
Cardiff
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Plymouth
Plymouth
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Roscoff do Plymouth?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Roscoff - Plymouth? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Roscoff do Plymouth zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Roscoff do Plymouth može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Roscoff do Plymouth bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Brittany Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Roscoff Plymouth prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Brittany Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Roscoff i Plymouth, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Roscoff - Plymouth

Polazna luka
Roscoff
Francuska
Bretanja
Luka dolaska
Plymouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Udaljenost
185 km
Trajektne tvrtke
Brittany Ferries
Učestalost križanja
9 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Roscoff Plymouth: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Roscoff do Plymouth pronaći ćete karte između 75 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 421 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Roscoff Plymouth je 197 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Roscoff do Plymouth je 5 sati 56 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 40 min da stignu do Plymouth, dok će najbrži brodovi stići u Plymouth za 5 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Roscoff u 09:00. Posljednji brod za Plymouth napušta luku Roscoff u 15:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Roscoff Plymouth
197 €
Raspon cijena trajekta Roscoff Plymouth (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
75 € - 421 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Roscoff Plymouth
5 sati 56 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Plymouth
09:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Plymouth
15:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Plymouth
13:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Plymouth
20:10

Koje tvrtke pružaju usluge između Roscoff i Plymouth?

Ako želite putovati između Roscoff i Plymouth trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Brittany Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Brittany Ferries Roscoff Plymouth
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Roscoff-Plymouth i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Roscoff i Plymouth. Brittany Ferries ima 9 prelazaka tjedno u Plymouth iz Roscoff, a vrijeme putovanja je 5 sati 30 min. Više informacija o Brittany Ferries
5 sati 30 min
9 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Roscoff? Gdje brodovi stižu u Plymouth?

Polazna luka u Roscoff

Trajekti Brittany Ferries polaze za Plymouth iz sljedećih luka Roscoff:

Bloscon Car Ferry
Kartica

Dođite do trajektnog terminala sa stanice

Ako vlakom stignete na stanicu Morlaix, tada možete sjesti na regionalni TER vlak do Roscoffa. Napuštajući stanicu Roscoff, možete uzeti taksi koji će vas ostaviti izravno na terminalu za oko 10 minuta. Cijena vožnje će biti oko 10 eura ovisno o prometu. Ako niste previše zauzeti, do trajektnog terminala možete doći i pješice za 20-ak minuta.

Dođite do trajektnog terminala iz zračne luke Brest-Guipavas

Ako stižete avionom u zračnu luku Brest-Guipavas, morate stići do stanice Brest SNCF s autobusom broj 20 i tramvajem A. Sa stanice Brest sjednite na vlak do Morlaixa, zatim još jedan do Roscoffa. Zatim slijedite prethodno opisane korake kako biste došli do trajektnog terminala sa postaje Roscoff.

Ako radije izbjegavate javni prijevoz, također možete uzeti taksi od zračne luke do terminala. Ovo rješenje je prilično skupo, ali ima prednost jer je izravno. Za ovo putovanje potrebno je otprilike 1 sat.

Do trajektnog terminala doći automobilom s glavnih cesta

Putujete li automobilom, doći do trajektnog terminala s glavnih prometnica vrlo je jednostavno. Kada ste na N12, bilo u smjeru Bresta ili u smjeru Rennesa, u Morlaixu morate ići D58 u smjeru Roscoffa i slijediti brojne znakove koji označavaju trajektni terminal. Doći ćete do određene ceste koja vodi izravno do terminala, gdje možete parkirati automobil. Vrijeme potrebno da automobilom stignete do terminala ovisi o mjestu polaska, ali općenito dopustite oko 30 minuta od N12 u Morlaixu.

Luka dolaska u Plymouth

Brodovi Brittany Ferries stižu u Plymouth iz sljedećih luka:

Plymouth Ferry Terminal
Kartica

Kada stignete trajektom, vjerojatno se pitate kako jednostavno doći do različitih bitnih mjesta u gradu kao što su željeznički kolodvor, zračna luka i centar grada. Srećom, postoji nekoliko rješenja prijevoza prilagođenih vašim potrebama, bilo javnim prijevozom, taksijem ili osobnim automobilom. Evo različitih opcija koje su vam dostupne:

Do stanice:

Javnim prijevozom:
  • Ova opcija zahtijeva pješačenje do stanice "Zapadni prilaz" kako biste sjeli na autobusnu liniju 2, 16, 43 ili 51 koja će vas odvesti direktno do kolodvora. Ukupno vrijeme putovanja je otprilike 30 minuta, a cijena karte je otprilike £2,50.
Taksijem:
  • Mnogi taksiji dostupni su izvan trajektnog terminala. Ako ga nema, ne ustručavajte se zatražiti recepciju na trajektnom terminalu kako bi netko mogao biti pozvan za vas. Putovanje do stanice trebalo bi trajati oko 10 minuta, a cijena je oko £10.

Do zračne luke Exeter:

Javnim prijevozom:
  • Uzmite Megabus autobus iz središta Plymoutha do stanice "Exeter - Exeter Honiton Road", zatim sjednite na autobus 4A koji će vas odvesti izravno do zračne luke. Vrijeme putovanja je otprilike 2 sata i 15 minuta.
Taksijem:
  • Taxi i Uber usluge dostupne su izvan trajektnog terminala i mogu vas odvesti izravno do zračne luke. Vožnja taksijem trebala bi trajati otprilike 60 minuta.
Osobnim automobilom:
  • Od trajektnog terminala slijedite putokaze prema zračnoj luci. Vožnja bi trebala trajati oko 60 minuta, a u blizini zračne luke postoje parkirališta koja se plaćaju.

Do centra grada:

Hodati:
  • Do centra grada Plymoutha potrebno je otprilike 20-25 minuta hoda. Trajektno pristanište nalazi se sasvim blizu centra grada.
Javnim prijevozom:
  • U Plymouthu prometuju brojne autobusne linije koje služe svim većim mjestima u središtu grada. Cijena ulaznice je otprilike £2,50.
Taksijem:
  • Mnogi taksiji dostupni su izvan trajektnog terminala. Putovanje do centra grada trebalo bi trajati oko 5-10 minuta, a cijena je oko £10.
Automobilom :
  • Od trajektnog pristaništa pratite putokaze prema centru grada. Vožnja bi trebala trajati oko 10 minuta, au centru grada postoje parkirališta koja se plaćaju.
Ostali alternativni prijelazi između Roscoff i Plymouth
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Roscoff do Plymouth, trebat će vam najmanje 5 sati 30 min da prijeđete 185 km između Roscoff i Plymouth.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Roscoff i Plymouth) i trajektnoj tvrtki (Brittany Ferries). Trenutno postoji 9 prelazaka tjedno između Roscoff i Plymouth.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Roscoff i Plymouth: Brittany Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Brittany Ferries.

Za vožnju brodom od Roscoff do Plymouth možete pronaći cijene između 75 € za najnižu i 421 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 197 €.

Prvi brod polazi u 09:00 za Plymouth iz luke Roscoff.

Posljednji brod za Plymouth obično isplovljava u 15:00 iz luke Roscoff.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska