Rodby
Izravno putovanje do Puttgarden trajekt, vlak
Puttgarden
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rodby do Puttgarden?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rodby - Puttgarden? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rodby do Puttgarden zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rodby do Puttgarden može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rodby do Puttgarden bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scandlines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rodby Puttgarden prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Scandlines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rodby i Puttgarden, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rodby - Puttgarden

Polazna luka
Rodby
Danska
Luka dolaska
Puttgarden
Njemačka
Udaljenost
25 km
Trajektne tvrtke
Scandlines
Učestalost križanja
46 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rodby Puttgarden: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rodby do Puttgarden pronaći ćete karte između 51 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 104 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rodby Puttgarden je 77 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rodby do Puttgarden je 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 45 min da stignu do Puttgarden, dok će najbrži brodovi stići u Puttgarden za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rodby u 06:45. Posljednji brod za Puttgarden napušta luku Rodby u 09:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rodby Puttgarden
77 €
Raspon cijena trajekta Rodby Puttgarden (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
51 € - 104 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rodby Puttgarden
45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Puttgarden
06:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Puttgarden
09:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Puttgarden
07:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Puttgarden
10:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Rodby i Puttgarden?

Ako želite putovati između Rodby i Puttgarden trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Scandlines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Scandlines Rodby Puttgarden
Scandlines
Scandlines je osnovan 1998. godine sa sjedištem u Danskoj. Nudi prijelaze između Danske i Njemačke. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rodby-Puttgarden i rezervirati kartu za Scandlines između Rodby i Puttgarden. Scandlines ima 46 prelazaka dnevno u Puttgarden iz Rodby, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Scandlines
50 min
46 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Rodby? Gdje brodovi stižu u Puttgarden?

Polazna luka u Rodby

Trajekti Scandlines polaze za Puttgarden iz sljedećih luka Rodby:

Rodby
Kartica

Luka dolaska u Puttgarden

Brodovi Scandlines stižu u Puttgarden iz sljedećih luka:

Puttgarten
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska