Rinella
Izravno putovanje do Lipari trajekt
Lipari
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rinella do Lipari?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rinella - Lipari? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rinella do Lipari zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rinella do Lipari može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rinella do Lipari bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rinella Lipari prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rinella i Lipari, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rinella - Lipari

Polazna luka
Rinella
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Lipari
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
14 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
9 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rinella Lipari: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rinella do Lipari pronaći ćete karte između 9 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 79 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rinella Lipari je 31 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rinella do Lipari je 1 sati 2 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Lipari, dok će najbrži brodovi stići u Lipari za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rinella u 06:00. Posljednji brod za Lipari napušta luku Rinella u 15:55.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rinella Lipari
31 €
Raspon cijena trajekta Rinella Lipari (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
9 € - 79 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rinella Lipari
1 sati 2 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lipari
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lipari
15:55
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lipari
06:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lipari
17:10

Zašto ići trajektom iz Rinella u Lipari?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rinella do Lipari može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lipari. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rinella-Lipari idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Za prijelaz od Rinella do Lipari, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Lipari. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Liberty Lines ili Siremar, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Rinella do Lipari. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Rinella Lipari na Siremar ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Rinella Lipari ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Rinella i Lipari?

Ako želite putovati između Rinella i Lipari trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Rinella Lipari
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rinella-Lipari i rezervirati kartu za Liberty Lines između Rinella i Lipari. Liberty Lines ima 9 prelazaka dnevno u Lipari iz Rinella, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Liberty Lines
30 min
9 prelazaka dnevno
Siremar Rinella Lipari
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rinella-Lipari i rezervirati kartu za Siremar između Rinella i Lipari. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Rinella? Gdje brodovi stižu u Lipari?

Polazna luka u Rinella

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Lipari iz sljedećih luka Rinella:

Rinella
Kartica

Luka dolaska u Lipari

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Lipari iz sljedećih luka:

Lipari
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rinella do Lipari, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 14 km između Rinella i Lipari.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rinella i Lipari) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 9 prelazaka dnevno između Rinella i Lipari.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Rinella i Lipari: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Rinella i Lipari prijeći ćete 14 km.

Za vožnju brodom od Rinella do Lipari možete pronaći cijene između 9 € za najnižu i 79 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 31 €.

Prvi brod polazi u 06:00 za Lipari iz luke Rinella.

Posljednji brod za Lipari obično isplovljava u 15:55 iz luke Rinella.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska