Rinella
Izravno putovanje do Alicudi trajekt
Alicudi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rinella do Alicudi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rinella - Alicudi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rinella do Alicudi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rinella do Alicudi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rinella do Alicudi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rinella Alicudi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rinella i Alicudi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rinella - Alicudi

Polazna luka
Rinella
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Alicudi
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
42 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rinella Alicudi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rinella do Alicudi pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 104 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rinella Alicudi je 44 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rinella do Alicudi je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 55 min da stignu do Alicudi, dok će najbrži brodovi stići u Alicudi za 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rinella u 08:35. Posljednji brod za Alicudi napušta luku Rinella u 15:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rinella Alicudi
44 €
Raspon cijena trajekta Rinella Alicudi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 104 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rinella Alicudi
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Alicudi
08:35
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Alicudi
15:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Alicudi
09:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Alicudi
16:20

Zašto ići trajektom iz Rinella u Alicudi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rinella do Alicudi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Alicudi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rinella-Alicudi idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Liberty Lines ili Siremar trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Rinella i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Alicudi. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Alicudi jer je iskustvo tako ugodno!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Rinella i Alicudi s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Rinella, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Alicudi vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Rinella i Alicudi vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Tijekom cijelog putovanja od Rinella do Alicudi, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Rinella i Alicudi?

Ako želite putovati između Rinella i Alicudi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Rinella Alicudi
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rinella-Alicudi i rezervirati kartu za Liberty Lines između Rinella i Alicudi. Liberty Lines ima 3 prelazaka dnevno u Alicudi iz Rinella, a vrijeme putovanja je 55 min. Više informacija o Liberty Lines
55 min
3 prelazaka dnevno
Siremar Rinella Alicudi
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rinella-Alicudi i rezervirati kartu za Siremar između Rinella i Alicudi. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Rinella? Gdje brodovi stižu u Alicudi?

Polazna luka u Rinella

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Alicudi iz sljedećih luka Rinella:

Rinella
Kartica

Luka dolaska u Alicudi

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Alicudi iz sljedećih luka:

Alicudi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rinella do Alicudi, trebat će vam najmanje 55 min da prijeđete 42 km između Rinella i Alicudi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rinella i Alicudi) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Rinella i Alicudi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Rinella i Alicudi: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Rinella i Alicudi prijeći ćete 42 km.

Za vožnju brodom od Rinella do Alicudi možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 104 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 44 €.

Prvi brod polazi u 08:35 za Alicudi iz luke Rinella.

Posljednji brod za Alicudi obično isplovljava u 15:25 iz luke Rinella.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska