Puttgarden
Izravno putovanje do Rodby trajekt, vlak
Rodby
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Puttgarden do Rodby?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Puttgarden - Rodby? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Puttgarden do Rodby zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Puttgarden do Rodby može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Puttgarden do Rodby bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scandlines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Puttgarden Rodby prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Scandlines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Puttgarden i Rodby, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Puttgarden - Rodby

Polazna luka
Puttgarden
Njemačka
Luka dolaska
Rodby
Danska
Udaljenost
25 km
Trajektne tvrtke
Scandlines
Učestalost križanja
45 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Puttgarden Rodby: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Puttgarden do Rodby pronaći ćete karte između 51 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 104 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Puttgarden Rodby je 74 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Puttgarden do Rodby je 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 45 min da stignu do Rodby, dok će najbrži brodovi stići u Rodby za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Puttgarden u 06:45. Posljednji brod za Rodby napušta luku Puttgarden u 09:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Puttgarden Rodby
74 €
Raspon cijena trajekta Puttgarden Rodby (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
51 € - 104 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Puttgarden Rodby
45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rodby
06:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rodby
09:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rodby
07:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rodby
10:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Puttgarden i Rodby?

Ako želite putovati između Puttgarden i Rodby trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Scandlines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Scandlines Puttgarden Rodby
Scandlines
Scandlines je osnovan 1998. godine sa sjedištem u Danskoj. Nudi prijelaze između Danske i Njemačke. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Puttgarden-Rodby i rezervirati kartu za Scandlines između Puttgarden i Rodby. Scandlines ima 45 prelazaka dnevno u Rodby iz Puttgarden, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Scandlines
50 min
45 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Puttgarden? Gdje brodovi stižu u Rodby?

Polazna luka u Puttgarden

Trajekti Scandlines polaze za Rodby iz sljedećih luka Puttgarden:

Puttgarten
Kartica

Luka dolaska u Rodby

Brodovi Scandlines stižu u Rodby iz sljedećih luka:

Rodby
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska