Preporučena ruta
Puerto del Rosario
Izravno putovanje do Santa Cruz de Tenerife trajekt
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Puerto del Rosario
Putovanje let, trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Putovanje trajekt za Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Puerto del Rosario - Santa Cruz de Tenerife

Polazna luka
Puerto del Rosario
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Santa Cruz de Tenerife
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
233 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
11 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife pronaći ćete karte između 74 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 199 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife je 149 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife je 10 sati 51 min. Najsporijim trajektima trebat će 12 sati 30 min da stignu do Santa Cruz de Tenerife, dok će najbrži brodovi stići u Santa Cruz de Tenerife za 10 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Puerto del Rosario u 11:00. Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife napušta luku Puerto del Rosario u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
149 €
Raspon cijena trajekta Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
74 € - 199 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
10 sati 51 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Cruz de Tenerife
11:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Cruz de Tenerife
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Cruz de Tenerife
09:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Cruz de Tenerife
21:10

Zašto ići trajektom iz Puerto del Rosario u Santa Cruz de Tenerife?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Cruz de Tenerife. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Santa Cruz de Tenerife ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife na trajektu Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife?

Ako želite putovati između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Naviera Armas između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas ima 5 prelazaka tjedno u Santa Cruz de Tenerife iz Puerto del Rosario, a vrijeme putovanja je 11 sati 30 min. Više informacija o Naviera Armas
11 sati 30 min
5 prelazaka tjedno
Acciona Trasmediterránea Puerto del Rosario Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Puerto del Rosario-Santa Cruz de Tenerife i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife. Više informacija o Acciona Trasmediterránea

Odakle polaze trajekti u Puerto del Rosario? Gdje brodovi stižu u Santa Cruz de Tenerife?

Polazna luka u Puerto del Rosario

Trajekti Naviera Armas ili Acciona Trasmediterránea polaze za Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka Puerto del Rosario:

Puerto del Rosario
Kartica

Luka dolaska u Santa Cruz de Tenerife

Brodovi Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas stižu u Santa Cruz de Tenerife iz sljedećih luka:

Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Santa Cruz de Tenerife
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife, trebat će vam najmanje 11 sati 30 min da prijeđete 233 km između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea). Trenutno postoji 5 prelazaka tjedno između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife: Naviera Armas i Acciona Trasmediterránea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Tijekom vašeg prijelaza između Puerto del Rosario i Santa Cruz de Tenerife prijeći ćete 233 km.

Za vožnju brodom od Puerto del Rosario do Santa Cruz de Tenerife možete pronaći cijene između 74 € za najnižu i 199 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 149 €.

Prvi brod polazi u 11:00 za Santa Cruz de Tenerife iz luke Puerto del Rosario.

Posljednji brod za Santa Cruz de Tenerife obično isplovljava u 21:00 iz luke Puerto del Rosario.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska