Putovanje trajektom Pozzallo Malta

Putovanje trajektom iz Pozzallo u Malta odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Pozzallo u Malta upravlja 1 brodskih kompanija (Virtu Ferries) koje opslužuju luke Valletta i Pozzallo.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Pozzallo Malta, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Virtu Ferries.

S ukupnom učestalošću od više od 12 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Pozzallo u Malta.

Trajekt Pozzallo Malta u brojkama

Sletjeti
Italija
Malta
Broj križanja
12 prelazaka tjedno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Pozzallo Malta

Tražite li trajekt Pozzallo Malta? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Pozzallo i Malta. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Virtu Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Pozzallo ili Valletta, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Pozzallo Malta koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Virtu Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Pozzallo i Malta!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Pozzallo Malta - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Pozzallo do Malta

Malta: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

** Valletta **
Vaš prvi korak je nesumnjivo Valletta, povijesna prijestolnica Malte. Izgubite se u kaldrmiranim uličicama ovog utvrđenog grada i divite se njegovoj grandioznoj baroknoj arhitekturi. Ne propustite palaču velikih majstora, remek-djelo srednjovjekovne umjetnosti i katedrale Saint-Jeana, smještaju poznata djela Caravaggio. Istražite Gornji vrtovi Barrakka za panoramski pogled na Grand Harbor.

** mdina **
Zatim idite za Mdinom, staru prijestolnicu smještena na brdu. Nadimak "Silent City", Mdina vas s vremenom prevozi svojim uskim uličicama, svojim srednjovjekovnim palačama i impresivnim crkvama. Posjetite katedralu Saint-Paul i uživajte u spokoju ovog očuvanog grada, daleko od moderne užurbanosti.

Malta: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Najbolje godišnje doba za putovanje na Maltu nedvojbeno je proljeće, od ožujka do svibnja. U tom razdoblju vrijeme je blago i sunčano, s prosječnim temperaturama od 15 do 25 stupnjeva Celzijusa. Dani su duži, a plaže manje pune, što vam omogućuje da se opustite i potpuno uživate u prekrasnoj obali otoka. Osim toga, priroda je u punom cvatu, nudeći veličanstven krajolik za istraživanje tijekom vaših šetnji.

Ljeto, od lipnja do kolovoza, također je dobro vrijeme za posjet Malti. Temperature su tople, u prosjeku od 25 do 30 stupnjeva Celzijevih, što je idealno za uživanje na plažama i kristalno čistom moru. No, imajte na umu da je ovo vrijeme i najturističkije, pa popularna mjesta poput Vallette i plaža mogu biti vrlo prometna.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None