Preporučena ruta
Portsmouth
Izravno putovanje do Santander trajekt
Santander
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Portsmouth
Putovanje trajekt za Bilbao
Bilbao
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Santander
Santander
Saznajte cijene
Portsmouth
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za London
London
Putovanje let za Santander
Santander
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Portsmouth do Santander?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Portsmouth - Santander? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Portsmouth do Santander zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Portsmouth do Santander može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Portsmouth do Santander bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Brittany Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Portsmouth Santander prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Brittany Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Portsmouth i Santander, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Portsmouth - Santander

Polazna luka
Portsmouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Santander
Španija
Kantabrija
Udaljenost
843 km
Trajektne tvrtke
Brittany Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
23 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Portsmouth Santander: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Portsmouth do Santander pronaći ćete karte između 273 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 822 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Portsmouth Santander je 516 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Portsmouth do Santander je 9 sati 26 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati 30 min da stignu do Santander, dok će najbrži brodovi stići u Santander za 8 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Portsmouth u 21:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Portsmouth Santander
516 €
Raspon cijena trajekta Portsmouth Santander (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
273 € - 822 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Portsmouth Santander
9 sati 26 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santander
21:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santander
07:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santander
08:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Portsmouth i Santander?

Ako želite putovati između Portsmouth i Santander trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Brittany Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Brittany Ferries Portsmouth Santander
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portsmouth-Santander i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Portsmouth i Santander. Brittany Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Santander iz Portsmouth, a vrijeme putovanja je 23 sati 30 min. Više informacija o Brittany Ferries
23 sati 30 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Portsmouth? Gdje brodovi stižu u Santander?

Polazna luka u Portsmouth

Trajekti Brittany Ferries polaze za Santander iz sljedećih luka Portsmouth:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Kartica

Kada putujete trajektom iz Portsmoutha, važno je znati kako doći do trajektnog terminala s različitih pristupnih točaka. Bilo da ste na kolodvoru, u zračnoj luci ili automobilom na glavnim cestama, evo nekoliko rješenja koja će vam pomoći da stignete do odredišta:

Sa željezničke stanice:

Ako stignete vlakom ili autobusom na stanicu Portsmouth & Southsea, doći do trajektnog terminala je jednostavno i praktično. Terminal je udaljen oko 1,7 km od kolodvora, hodanje traje oko 25 minuta. Međutim, ako imate kofere ili ste natovareni, postoji i alternativa javnim prijevozom.

Sa stanice možete uzeti autobus PR1 Portsmouth Park & ​​​​Ride koji će vas ostaviti izravno na trajektnom terminalu. Putovanje traje oko 10 minuta, a cijena karte je oko £2,50 po osobi. Tu je i autobus 700 ili 20 koji pruža direktnu vezu do trajektnog terminala sa stanice "City Shops South" u blizini kolodvora.

Iz zračne luke:

Ako dolazite iz međunarodne zračne luke Southampton, doći do trajektnog terminala također je vrlo jednostavno. Zračna luka udaljena je otprilike 25 minuta vožnje automobilom od terminala. Možete rezervirati taksi od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje košta oko 30 funti.

Ako dolazite iz londonske zračne luke Gatwick, do trajektnog terminala Portsmouth možete doći javnim prijevozom. Iz zračne luke sjednite na vlak Southern Railways do postaje Portsmouth. Odatle slijedite prethodne upute da biste došli do terminala. Dopustite otprilike 2 sata putovanja da dovršite ovo putovanje.

Automobilom s glavnih cesta:

Ukoliko do trajektnog terminala dolazite vlastitim vozilom, evo rute s glavnih prometnica:

  • S autoceste M27 idite na čvor 12 prema gradu Portsmouth.
  • Nastavite ravno brzom cestom M275.
  • Pratite putokaze do trajektnog terminala.
  • Kada stignete na terminal, slijedite putokaze do parkirališta.

Vrijeme vožnje može varirati ovisno o početnoj točki i uvjetima u prometu, ali općenito je potrebno oko 10 do 15 minuta da se s autoceste stigne do terminala. Cijena parkiranja na trajektnom pristaništu iznosi oko £10 po danu.

Luka dolaska u Santander

Brodovi Brittany Ferries stižu u Santander iz sljedećih luka:

Santander
Kartica

Ako ste upravo stigli trajektom, važno je znati koje su vam opcije prijevoza dostupne da stignete do svojih odredišta. Evo nekoliko praktičnih rješenja:

Idi do željezničke i autobusne stanice:

Hodati :

Do željezničkog i autobusnog kolodvora iz luke je najekonomičnije doći pješice. Postaja je udaljena samo 500 metara od trajektnog terminala, tako da vam neće trebati više od 10 minuta da završite putovanje.

Taksijem:

Ako preferirate brže i udobnije prijevozno sredstvo, možete uzeti taksi ili rezervirati Uber. Taksi je lako dostupan izvan luke, a putovanje do kolodvora trajat će otprilike 10 minuta. Prosječna cijena ove vožnje bit će oko €8.

Osobnim automobilom:

Ako imate vlastiti automobil ili ste ga unajmili, jednostavno slijedite putokaze do željezničkog i autobusnog kolodvora. Putovanje će trajati otprilike 5 do 10 minuta ovisno o prometu.

Dolazak do zračne luke Santander:

Javnim prijevozom:

Da biste došli do zračne luke iz luke, možete uzeti liniju S4 autobusnog prijevoznika ALSA. Ovaj autobus polazi sa željezničke stanice Santander, do koje možete doći prateći prethodne upute. Putovanje do zračne luke traje otprilike 15 minuta, a cijena karte je otprilike 3€.

Taksijem:

Dostupni su i taksiji i Uberi koji će vas odvesti do zračne luke. Kao i kod kolodvora, taksije ćete pronaći na izlazu iz luke. Vožnja taksijem do zračne luke trajat će otprilike 15 minuta i koštat će vas između 15 i 20 €.

Osobnim automobilom:

Ako se radije vozite do zračne luke, slijedite znakove za zračnu luku Santander. Putovanje će trajati otprilike 15 minuta ovisno o prometu.

Idi u centar grada:

Javnim prijevozom:

Da biste došli do centra grada iz luke, možete uzeti različite autobusne linije iz TUS mreže. Linije 2, 4 i 14 odvest će vas u središte grada. Cijene ulaznica su otprilike 1,30€.

Taksijem:

Ako želite brzo i udobno doći do centra grada, možete uzeti taksi ili rezervirati Uber. Taksi se nalazi na izlazu iz luke, a vožnja do centra grada traje otprilike 10 minuta. Prosječna cijena ove vožnje bit će oko €8.

Osobnim automobilom:

Ukoliko imate vlastiti automobil ili ste iznajmili automobil, do centra grada možete doći prateći putokaze. Putovanje će trajati otprilike 10 do 15 minuta ovisno o prometu i vašem odredištu.

Ostali alternativni prijelazi između Portsmouth i Santander
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Portsmouth do Santander, trebat će vam najmanje 23 sati 30 min da prijeđete 843 km između Portsmouth i Santander.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Portsmouth i Santander) i trajektnoj tvrtki (Brittany Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Portsmouth i Santander.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Portsmouth i Santander: Brittany Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Brittany Ferries.

Za vožnju brodom od Portsmouth do Santander možete pronaći cijene između 273 € za najnižu i 822 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 516 €.

Prvi brod polazi u 21:30 za Santander iz luke Portsmouth.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska