Portsmouth
Izravno putovanje do Ryde trajekt
Ryde
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Portsmouth do Ryde?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Portsmouth - Ryde? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Portsmouth do Ryde zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Portsmouth do Ryde može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Portsmouth do Ryde bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Wightlink ili Hovertravel. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Portsmouth Ryde prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Wightlink ili Hovertravel nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Portsmouth i Ryde, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Portsmouth - Ryde

Polazna luka
Portsmouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Ryde
Ujedinjeno Kraljevstvo
Otok Wight
Udaljenost
11 km
Trajektne tvrtke
Wightlink, Hovertravel
Učestalost križanja
24 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Portsmouth Ryde: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Portsmouth do Ryde pronaći ćete karte između 26 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 27 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Portsmouth Ryde je 27 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Portsmouth do Ryde je 10 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 min da stignu do Ryde, dok će najbrži brodovi stići u Ryde za 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Portsmouth u 07:30. Posljednji brod za Ryde napušta luku Portsmouth u 09:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Portsmouth Ryde
27 €
Raspon cijena trajekta Portsmouth Ryde (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
26 € - 27 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Portsmouth Ryde
10 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ryde
07:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ryde
09:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ryde
07:40
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ryde
09:10

Zašto ići trajektom iz Portsmouth u Ryde?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Portsmouth do Ryde može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ryde. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Portsmouth-Ryde idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Portsmouth Ryde ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Portsmouth do Ryde. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Portsmouth Ryde na Hovertravel ili Wightlink brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Portsmouth, iz luke, prošećite palubom broda Wightlink ili Hovertravel i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Ryde započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Portsmouth i Ryde?

Ako želite putovati između Portsmouth i Ryde trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Wightlink ili Hovertravel koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Wightlink Portsmouth Ryde
Wightlink
Wightlink je trajektna tvrtka sa sjedištem na otoku Wight u Ujedinjenom Kraljevstvu koja nudi prijevoz između otoka Wight i kopna. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portsmouth-Ryde i rezervirati kartu za Wightlink između Portsmouth i Ryde. Wightlink ima 24 prelazaka dnevno u Ryde iz Portsmouth, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Wightlink
20 min
24 prelazaka dnevno
Hovertravel Portsmouth Ryde
Hovertravel
Tvrtka Hovertravel osigurava prijelaze u Ujedinjeno Kraljevstvo, a posebno pomorske veze između luka Portsmouth i Ryde. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portsmouth-Ryde i rezervirati kartu za Hovertravel između Portsmouth i Ryde. Više informacija o Hovertravel

Odakle polaze trajekti u Portsmouth? Gdje brodovi stižu u Ryde?

Polazna luka u Portsmouth

Trajekti Wightlink ili Hovertravel polaze za Ryde iz sljedećih luka Portsmouth:

Portsmouth Harbour
Kartica
Southsea
Kartica

Kada putujete trajektom iz Portsmoutha, važno je znati kako doći do trajektnog terminala s različitih pristupnih točaka. Bilo da ste na kolodvoru, u zračnoj luci ili automobilom na glavnim cestama, evo nekoliko rješenja koja će vam pomoći da stignete do odredišta:

Sa željezničke stanice:

Ako stignete vlakom ili autobusom na stanicu Portsmouth & Southsea, doći do trajektnog terminala je jednostavno i praktično. Terminal je udaljen oko 1,7 km od kolodvora, hodanje traje oko 25 minuta. Međutim, ako imate kofere ili ste natovareni, postoji i alternativa javnim prijevozom.

Sa stanice možete uzeti autobus PR1 Portsmouth Park & ​​​​Ride koji će vas ostaviti izravno na trajektnom terminalu. Putovanje traje oko 10 minuta, a cijena karte je oko £2,50 po osobi. Tu je i autobus 700 ili 20 koji pruža direktnu vezu do trajektnog terminala sa stanice "City Shops South" u blizini kolodvora.

Iz zračne luke:

Ako dolazite iz međunarodne zračne luke Southampton, doći do trajektnog terminala također je vrlo jednostavno. Zračna luka udaljena je otprilike 25 minuta vožnje automobilom od terminala. Možete rezervirati taksi od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje košta oko 30 funti.

Ako dolazite iz londonske zračne luke Gatwick, do trajektnog terminala Portsmouth možete doći javnim prijevozom. Iz zračne luke sjednite na vlak Southern Railways do postaje Portsmouth. Odatle slijedite prethodne upute da biste došli do terminala. Dopustite otprilike 2 sata putovanja da dovršite ovo putovanje.

Automobilom s glavnih cesta:

Ukoliko do trajektnog terminala dolazite vlastitim vozilom, evo rute s glavnih prometnica:

  • S autoceste M27 idite na čvor 12 prema gradu Portsmouth.
  • Nastavite ravno brzom cestom M275.
  • Pratite putokaze do trajektnog terminala.
  • Kada stignete na terminal, slijedite putokaze do parkirališta.

Vrijeme vožnje može varirati ovisno o početnoj točki i uvjetima u prometu, ali općenito je potrebno oko 10 do 15 minuta da se s autoceste stigne do terminala. Cijena parkiranja na trajektnom pristaništu iznosi oko £10 po danu.

Luka dolaska u Ryde

Brodovi Hovertravel ili Wightlink stižu u Ryde iz sljedećih luka:

Ryde Pier Head Terminal
Kartica
Ryde
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Portsmouth do Ryde, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 11 km između Portsmouth i Ryde.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Portsmouth i Ryde) i trajektnoj tvrtki (Wightlink i Hovertravel). Trenutno postoji 24 prelazaka dnevno između Portsmouth i Ryde.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Portsmouth i Ryde: Wightlink i Hovertravel.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Wightlink, Hovertravel.

Tijekom vašeg prijelaza između Portsmouth i Ryde prijeći ćete 11 km.

Za vožnju brodom od Portsmouth do Ryde možete pronaći cijene između 26 € za najnižu i 27 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 27 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Ryde iz luke Portsmouth.

Posljednji brod za Ryde obično isplovljava u 09:00 iz luke Portsmouth.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska