Putovanje trajektom Portsmouth Baskija

Putovanje trajektom iz Portsmouth u Baskija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Portsmouth u Baskija upravlja 1 brodskih kompanija (Brittany Ferries) koje opslužuju luke Bilbao i Portsmouth.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Portsmouth Baskija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Brittany Ferries.

Trajekt Portsmouth Baskija u brojkama

Sletjeti
Ujedinjeno Kraljevstvo
Španija
Broj križanja
3 prelazaka tjedno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Portsmouth Baskija

Tražite li trajekt Portsmouth Baskija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Portsmouth i Baskija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Brittany Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Portsmouth ili Bilbao, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Portsmouth Baskija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Brittany Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Portsmouth i Baskija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Portsmouth Baskija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Portsmouth do Baskija

Baskija: Dolazak trajektom iz Portsmouth i istraživanje regije

Započnite svoje putovanje s Biarritzom, legendarnim gradom poznatim po finim pješčanim plažama i modernoj atmosferi. Prošećite Grande Plageom i divite se surferima koji prkose valovima. Ne propustite posjetiti Rock of the Virgin, kultni simbol grada s kojeg se pruža prekrasan pogled na ocean. Za nezaboravno iskustvo objedovanja uživajte u svježim plodovima mora u jednom od brojnih gradskih restorana.

Nastavljajući prema jugu, doći ćete do Saint-Jean-de-Luz, šarmantnog obalnog gradića s kamenim ulicama i tipičnim baskijskim kućama. Prošećite središtem grada i otkrijte njegovu bogatu baštinu, na primjer posjetite crkvu Saint-Jean-Baptiste i Maison de l'Infante, gdje se kralj Luj XIV vjenčao sa španjolskom infantom. Iskoristite i veličanstvene gradske plaže za opuštanje i kupanje.

Baskija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje u Baskiju općenito je tijekom ljetnih mjeseci, od lipnja do rujna. U tom razdoblju klima je topla i sunčana, s prosječnim temperaturama između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih. Savršeno je vrijeme za istraživanje pješčanih plaža, uživanje u vodenim aktivnostima i opuštanje na terasi dok uživate u lokalnim pintxosima.

Ako radije izbjegavate gužve turista, proljeće i jesen su također dobra sezona za posjet Baskiji. Temperature su blaže, oko 15 do 20 Celzijevih stupnjeva, a krajolici su veličanstveni s cvijećem koje cvate u proljeće ili toplim bojama jeseni. Također je dobro vrijeme za posjet povijesnim gradovima i otkrivanje baskijske kulture.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None