Portoferraio
Izravno putovanje do Cavo trajekt
Cavo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Portoferraio do Cavo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Portoferraio - Cavo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Portoferraio do Cavo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Portoferraio do Cavo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Portoferraio do Cavo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Toremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Portoferraio Cavo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Toremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Portoferraio i Cavo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Portoferraio - Cavo

Polazna luka
Portoferraio
Italija
Toskana
Luka dolaska
Cavo
Italija
Toskana
Udaljenost
10 km
Trajektne tvrtke
Toremar
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Portoferraio Cavo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Portoferraio do Cavo pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 15 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Portoferraio Cavo je 15 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Portoferraio do Cavo je 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 15 min da stignu do Cavo, dok će najbrži brodovi stići u Cavo za 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Portoferraio u 06:50. Posljednji brod za Cavo napušta luku Portoferraio u 13:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Portoferraio Cavo
15 €
Raspon cijena trajekta Portoferraio Cavo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 15 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Portoferraio Cavo
15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cavo
06:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cavo
13:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cavo
07:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cavo
13:25

Koje tvrtke pružaju usluge između Portoferraio i Cavo?

Ako želite putovati između Portoferraio i Cavo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Toremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Toremar Portoferraio Cavo
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portoferraio-Cavo i rezervirati kartu za Toremar između Portoferraio i Cavo. Toremar ima 4 prelazaka dnevno u Cavo iz Portoferraio, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Toremar
20 min
4 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Portoferraio? Gdje brodovi stižu u Cavo?

Polazna luka u Portoferraio

Trajekti Toremar polaze za Cavo iz sljedećih luka Portoferraio:

Portoferraio
Kartica

Luka dolaska u Cavo

Brodovi Toremar stižu u Cavo iz sljedećih luka:

Cavo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska